Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak yayının tarihi ve moderatörü belli oldu

CHP'li Engin Altay ve AKP'li Mahir Ünal, Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak yayını hakkında basın açıklaması düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katılacağı ortak yayının zamanı ve moderatörü belli oldu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay konuyla ilgili basın açıklaması düzenledi.

Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağı, programın moderatörünün ise gazeteci İsmail Küçükkaya olacağı açıklandı.

Mahir Ünal şöyle konuştu:

''Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar tamamlanmıştır. Mutabık kaldığımız protokolü paylaşacağız. 23 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecekler. Yayın herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlacak şekilde ortak yayınla gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir'' dedi.

CHP'li Engin Altay ise şunları söyledi:

"Eşit süre ve eşit sorularla yapılacak. Canlı yayın programı da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Teknik ekip ise AK Parti ve CHP ekiplerinden oluşacaktır."

Etiketler
İmamoğlu Yıldırım ortak program Mahir Ünal Engin Altay Binali Yıldırım