Tevfik Göksu'dan İsmail Saymaz'ın tweetlerine erişim engeli

Ekrem İmamoğlu'na "Pontus" göndermesi yapan AKP'li Tevfik Göksu, İsmail Saymaz'ın tweetlerine engelleme kararı aldırmış.

Tevfik Göksu'dan İsmail Saymaz'ın tweetlerine erişim engeli

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na "Pontus" göndermesi yapan Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu'nun söz konusu konuyla ilgili iki Tweet'ine mahkeme kararıyla erişim engeli getirdiğini açıkladı.

Saymaz, Göksu'ya "Benim tweetimi kaldırmam, Göksu'nun gafını ortadan kaldırmaz" diye tepki gösterdi.

AKP'li Göksu, Trabzon'da sahurda gerçekleştirdiği bir programda, AKP'nin talebi doğrultusunda Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesiyle mazbatası elinden alınan CHP'nin adayı İmamoğlu hakkında, "Ne diyor Yunan medyası İstanbul’u Yunan kazandı. Bir dakika ya! Bu arkadaş nereli? CHP’nin adayı nereli? Hesap büyük olay büyük" ifadelerini kullanmış, bu sözler siyasette yeni bir tartışma konusu başlatmıştı.

Başta İmamoğlu olmak üzere, Karadenizliler de dahil pek çok kesinden Göksu'nun sözlerine tepki gelmişti.

Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kendisine, "Akıllı ol" diyen vatandaşa, "Bir tezgâh. Karmaşık bir adam zaten, terör örgütleriyle iltisaklı. Aynı zamanda Pontusçularla ilişkili bir adam. Türkiye’de bir Pontusçu hayali vardır. O Pontusçularla ilişkisi olan bir adam" diyerek 'Pontus' suçlamasında bulundu.

Gazeteci İsmail Saymaz, Göksu hakkında attığı iki Tweetinin mahkeme kararıyla erişim engeli kararı aldırıldığını yine sosyal medya hesabından duyurdu.

İsmail Saymaz'ın paylaşımı şöyle:

Tevfik Göksu'dan İsmail Saymaz'ın tweetlerine erişim engeli - Resim : 1

Etiketler
Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu İsmail Saymaz