Yandaş medya algı operasyonunda: VIP görüntülerine manidar MAKAS

Yandaş medya İrfan Değirmenci'nin paylaştığı görüntüleri eksik yayınlayarak algı operasyonu yapmaya çalışıyor.

GERÇEK GÜNDEM AKP dört bir koldan Ekrem İmamoğlu'nun üzerine geliyor. Ordu'da yaşanan VIP skandalı üzerinden İmamoğlu'nu karalamaya çalışan AKP ve yandaş medya İrfan Değirmenci'nin paylaştığı videoyu keserek algı operasyonu yürütmeye başladı. Yandaşlar tıpkı 'tokat' yalanında olduğu gibi görüntüleri keserek verdi.

İmamoğlu Giresun ve Ordu’da binlerce kişiye hitap etti ve coşku tüm Karadeniz’e yayıldı, vatandaşlar yollarda İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. Dönüşte Vali talimatı ile Ekrem İmamoğlu VIP salonuna alınmadı, gerilim yaratıldı.

Ordu Valiliği'nce seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un, Ordu - Giresun havalimanının VIP bölümünde çıkan tartışmada, Vali Seddar Yavuz ile polis memurlarına hakaret ettiği iddiasıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Yandaşlar ise Ekrem İmamoğlu'nu hedef göstermek için sürekli yayın yapıyor. İrfan Değirmenci'nin yayınladığı görüntüleri tıpkı 'tokat' yalanında olduğu gibi keserek servis eden yandaşlar bir de polislerin tartaklandığını öne sürdü.

Ordu Valisi Seddar Yavuz'un da paylaştığı görüntüleri Sabah gazetesi "Ekrem İmamoğlu ve yanındakilerin Ordu Valisi'ne hakaret edip görevli polisleri tartakladığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı!" sözleri ile servis etti.

Sosyal medya kullanıcıları ise İmamoğlu'nun tartışmayı yatıştırdığı görülen videonun tamamını paylaştı.

Yandaş medya algı operasyonunda: VIP görüntülerine manidar MAKAS - Resim : 2

Etiketler
İrfan Değirmenci Operasyon