CNN Türk sadece kameramanları değil tüm rejiyi işten çıkarmak istemiş!

CNN Türk, Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu “Tarafsız Bölge” programında çalışan kameramanların işten çıkarıldığı iddialarını yalanladı. Ancak sadece kameramanların değil tüm rejinin işten çıkarılmak istendiği iddia edildi.

CNN Türk sadece kameramanları değil tüm rejiyi işten çıkarmak istemiş!

CNN Türk, Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu “Tarafsız Bölge” programında çalışan kameramanların işten çıkarıldığı iddialarını yalanladı. Ancak Medya Koridoru'nun haberine göre sadece kameramanlar değil, rejinin tamamı işten çıkarılmak istendi.

Geçtiğimiz günlerde CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunumuyla ekrana gelen “Tarafsız Bölge” programına konuk olan Ekrem İmamoğlu, kendisini görüntüleyen CNN Türk kameramanının işine son verildiğini dün akşam Uğur Dündar’ın programında açıklamıştı.

İmamoğlu’nun bu açıklamasının ardından işlerine son verilen kameramanların Tanju Esen, Metin Bıyık, Melih Özlem ve Mert Tetik olduğu öğrenilmiş ve olay sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Gelen eleştirilerden sonra CNN Türk yönetimi ve kanala teknik hizmet veren Özkan Prodüksiyon, iddiaları kesin bir dille yalanlayarak kameramanların işlerinin başında olduklarını iddia etti.

Medyakoridoru'nun CNNTürk'te yer alan kaynaklarından edindiği bilgiye göre; İmamoğlu’nun iddiaları asılsız değil, aksine fazlası var.

GEREKÇE İMAMOĞLU'NUN GÖSTERDİĞİ TABLOLARA ODAKLANILMASI!

Kanal kaynaklarının aktardığına göre; Tarafsız Bölge programının çekimlerinin yapıldığı sırada yayını takip eden Demirören Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, reji ekibinin tamamının işten çıkarılmasını istedi. Nedeni ise kameraların İmamoğlu’nun israf tablosunu açıkladığı kartonetlere odaklanması

Soysal, bir süre sonra ise reji ekibinin tamamının değil, yalnızca kartonetleri çeken kameramanların işine son verilmesine karar verdi ve aynı gün kameramanlar görevden alındı.

Ancak İmamoğlu’nun gündeme getirdiği bu olayın birçok haber sitesinde yer almasıyla birlikte kanal yönetimi büyük tepki toplayınca, dün akşam itibariyle görevine son verilen kameramanlar yeniden işe alındı.

Dolayısıyla kanalın ve prodüksiyon şirketinin bugün yayınladığı ‘yalanlama’ içerikli açıklamanın dayanağı da personelin yeniden işe alınmış olması oldu.

Etiketler
CNN Türk Ekrem İmamoğlu