Saldırıya uğrayan gazeteci Demirağ ekrana dönüyor

Evinin önünde saldırıya uğrayan Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ’ın Türkiyem TV’deki programı kaldığı yerden devam ediyor.

Saldırıya uğrayan gazeteci Demirağ ekrana dönüyor

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ’ın Türkiyem TV’deki programı kaldığı yerden devam ediyor.

Demirağ, bu akşam saat 21.00’de Hulki Cevizoğlu'nun katılacağı programda saldırı anının görüntülerini de yayınlayacak.

Yavuz Selim Demirağ, uğradığı saldırının ardından Türkiyem TV’deki ilk programını Hulki Cevizoğlu ile bu akşam gerçekleştirecek. Programda, Demirağ’a saldırı anının görüntüleri de yayınlanacak.

Demirağ, bugünkü “Hangi lastik patladı?” başlıklı köşe yazısında programı şu ifadelerle duyurdu; “Hulki Bey'den söz etmişken Cuma günü saat 21.00'de Türkiye TV'de bu konuları konuşacağız. Sakın kaçırmayın!... klasik çağrıdır. Hangi lastik? sorusunun cevabını görüntülerle demir ve sopaların kafama nasıl inip, kalktığını, nasıl tabanları yağlayıp kaçtıklarının da görüntülerini yayınlayacağız! İyi seyirler..."

Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, geçtiğimiz günlerde Türkiyem TV’de sunduğu programın ardından evinin önünde 7 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Demirağ’ın sağlık durumu bir müddet ciddiyetini korumuş ve gözlem için hastanede tutulmuştu. Demirağ’a saldıranlar ise serbest kalmıştı.

Etiketler
Yavuz Selim Demirağ Saldırı Türkiye