CHP'den Akit TV'ye: Alçak! Bunun hesabını yargı önünde vereceksin

CHP'li Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için idam çağrısı yapan Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'e cevap verdi.

CHP'li Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için idam çağrısı yapan Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'e cevap verdi.

Müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi'nden yayın yapan Akit TV muhabiri Özmen, cezaevindeki darağacını gösterip, toplumun CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun idamını istediğini öne sürdü ve şu tehditte bulundu:

​"Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne de yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum.

Bu bizim fikrimiz tabii ki, taktir yine kamuoyunun. Sonuçta PKK törer örgütüne, Fethullahçı terör örgütüne kol kanat geren, bu topraklara ihanet eden her bir vatandaşın işte bu darağacında idam edilmesi gereken isimler bugün bile.

Ama maalesef 2004 tarihinde idam Türkiye'de kaldırıldı"

CHP'DEN TEPKİ GELDİ

Özmen'in bu ifadelerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan yanıt geldi. Özkan Twitter'dan yaptığı açıklamada "Alçak! Bunun hesabını yargı önünde vereceksin. Ahlaksız" ifadelerini kullandı.

CHP'den Akit TV'ye: Alçak! Bunun hesabını yargı önünde vereceksin - Resim : 1

AKİT TV MUHABİRİNDEN 'KILIÇDAROĞLU İDAM EDİLSİN' ÇAĞRISI

Akit Tv muhabiri Mehmet Özmen, dar ağacı önünde "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" dedi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismini vererek 'idam çağrısı'nda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, "AKİT TV muhabirinin darağacı önünde 'Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılmasını bekliyor' cümleleri toplumda kaos çıkarmak hedeflidir. Seçimlere yönelik planlı programlıdır. Bu provokatör ve televizyonu mutlaka hesap vermelidir" diye tepki gösterdi.

CHP'den Akit TV'ye: Alçak! Bunun hesabını yargı önünde vereceksin - Resim : 2

Etiketler
Akit TV Veli Ağbaba Ağrı Kemal Kılıçdaroğlu