Hürriyet'in son ombudsmanı Bildirici: Bu tarz şeyleri daha çok göreceğiz

Doğan Grubu’ndan Demirören Holding’e geçen Hürriyet gazetesinin son ombudsmanı Faruk Bildirici, Hürriyet’in HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin ifadelerini 'haberleştirmesini' yorumladı.

Hürriyet'in son ombudsmanı Bildirici: Bu tarz şeyleri daha çok göreceğiz

Halk TV'ye konuşan Bildirici, şu yorumu yaptı:

''70 yıllık Hürriyet Gazetesi'nin inanılırlığını güvenilirliğini yıktılar geçtiler. Bundan sonra tiraj daha da düşecek. Yok edecekler, çünkü ceplerinden para çıkmadı. Ziraat Bankası'ndan paralar alındı ve bu ülkenin kaynakları o iş için kullanıldı. Bundan sonra ne olacak derseniz korkarım ki bu tarz şeyleri bundan sonra daha çok göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Haberi 2 gün boyunca manşette tuttular bu yalanda ısrar ettiler. Bu gazetecilik olamaz" diye konuşan Bildirici "Tüm bunları alt alta topladığımızda gösteriyor ki bu haberler belirli bir yerden geliyor. Ayrıca günlerdir konuşulan Sezai Temelli haberi Milliyet, Posta, CNN Türk gibi diğer Demirören mecralarında da aynı şekilde yer aldı. Bu demek oluyor ki bu haber üst yönetimden geldi. Üst yönetime nereden geldi paket halinde bir yerlerden geldi" dedi.

"Sezai Temelli haberi bir ilk değil" diyen Bildirici, son 10 gündür bu tarz haberin sürekli pompalandığını ifade etti.

Etiketler
Faruk Bildirici HDP Hürriyet Demirören Holding