Eski haber koordinatöründen CNN Türk'e: Çok üzülüyorum...

CNN Türk'ün eski haber koordinatörü gazeteci Yavuz Oğhan, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasını kesen eski kanalına tepki gösterdi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk oldu.Ancak İmamoğlu yayını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5. Uluslararası İyilik Ödülleri'nde yaptığı konuşmayı verebilmek amacıyla kesildi.

CNN Türk'ün yayını kesmesi sosyal medyada da tepki çekti. Yayının kesildiği anı gösteren video "#SansürcüCNNTürk" etiketiyle çok kez paylaşıldı.

Eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt veren Buket Aydın "Herkese iyi akşamlar. Yayınımız bant yayındır. Canlı yayın değildir. O yüzden yazdığınız ve eleştirdiğiniz gibi bir anons yapıp ara veriyoruz demem mümkün değil :) birazdan kaldığı yerden devam edecektir" paylaşımında bulundu. Kanalın eski haber koordinatörü Yavuz Oğhan da "Eski kurumum, çok üzülüyorum" paylaşımı yaptı.

Eski haber koordinatöründen CNN Türk'e: Çok üzülüyorum... - Resim : 1

Oğhan, "Yavuz Bey yayıncılık etiği olarak bant yayın bile olsa bu şekilde yayın kesilmez değil mi?" diye soran bir takipçisine de şu yanıtı verdi:

"Çok ayıp, konuşan insanı hiç yerine koymaktır, en azından cümlenin bitmesi beklenir, bir spiker çıkar durumu izah eder ve canlı yayına geçilir, o bile tartışmalı ama en azından..."

Etiketler
Ekrem İmamoğlu