Metin Akpınar ve Müjdat Gezen dosyasına gizlilik kararı!

Halk Tv'de yayınlanan 'Halk Arenası' programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen dosyasına gizlilik kararı!

Akpınar ve Müjdat Gezen sabah saatlerinde evlerinden polis tarafından alındı. Metin Akpınar gazetecilerin 'Böyle bir şey bekliyor muydunuz?' sorusuna "Tabii ki" diye yanıt verdi. İki sanatçı ifadeleri alınmak üzere adliyeye götürüldü.

İki isim terör savcısına ifade vermeye başladı.Metin Akpınar'ın savcılıktaki ifade verme işlemi saat 12.30 sularında sona erdi.

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre, Akpınar'a ifade vermesi sırasında sağlık sorunları sebebiyle özel doktoru da kendisine refakat etti. Öte yandan savcının Metin Akpınar'dan beklemesini istediği kaydedildi. Akpınar'ın ilk önce Basın Suçları Bürosuna götürüldü daha sonra Anayasal Düzene Karşı işlenen suçlar Bürosu'na getirildi ve dosyada gizlilik kararı olduğu kaydedildi.

METİN AKPINAR’IN İFADESİ SONA ERDİ

Sanatçılardan Metin Akpınar saat 11:50 sıralarında savcıya ifade vermeye başladı. Metin Akpınar’ın ifade verme işlemi saat 12.30 sularında sona erdi.

YARKADAŞ ADLİYEDEN GELİŞMELERİ AKTARIYOR

Gazeteci ve CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, usta sanatçıların yanında savcının kararını beklediklerini paylaştı.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen dosyasına gizlilik kararı! - Resim : 1

Etiketler
Metin Akpınar Müjdat Gezen Müjdat Gezen Halk TV Metin Akpınar