Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı!

Halk Tv'de yayınlanan "Halk Arenası" programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatılmışti. Bu sabah usta sanatçılar gözaltına alındı.

Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı!

Erdoğan'ın "Hesabını verecekler"dediği Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in evine sabah saatlerinde polis gitti. Kahvaltı yapmasına bile izin verilmeden evinden alınan Metin Akpınar, kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı.

"MORALİ ÇOK İYİ"

Gazeteci ve CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, adliyeye giderek ünlü sanatçılara Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı:

"1-Kartal Adliyesi'ndeyim. Metin Akpınar'ın ardından Müjdat Gezen de adliyeye getirildi. Metin Akpınar ve Gezen'in Örgütlü Suçlar ve Anayasal Suçlar Bürosu'nda ifadesi alınacak. Metin Akpınar ile görüştüm. Morali çok iyi. Herkese selam söyledi. Şu an savcıyı bekliyor Metin Abi...

2-Saat 11.20'de Sanatçı Müjdat Gezen de polis eşliğinde Anayasal Suçlar Bürosu'na getirildi. Müjdat Abi'nin de morali iyi. Yanında Avukat Celal Ülgen var. Müjdat Abi de selamlarını iletti soranlara. 80 yaşındaki sanatçılara reva görülen bu muamele demokrasi çıtamızı gösteriyor."

Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı! - Resim : 1

"TOST YEDİ"

Barış Yarkadaş , sanatçıların ifadesinin başladığını duyurarak şunları söyledi:

3- Sanatçı Metin Akpınar, HALK TV'de dile getirdiği düşüncelerden dolayı saat 11.50 itibariyle Soruşturma Savcısı'na ifade vermeye başladı. Metin Abi, kahvaltı bile yapamadan getirildiği adliye koridorunda tost yedi.

Akpınar ve Gezen'in adliyeye getirildiği karanlık günler...

4- Bu ülkenin yüzakı iki sanatçı, savcı 'gözaltı kararı' vermemiş olmasına rağmen, polis marifetiyle adliyeye getiriliyor. Ve 80 yaşındaki sanatçı, kahvaltısını adliyede yaptırılan tostla yapıyor. Metin Akpınar'ın ifadesi saat 12.30'da sona erdi. Şimdi Müjdat Abi ifade verecek.

5- Metin Akpınar'ın ardından Sanatçı Müjdat Gezen de ifadeye alındı. Müjdat Abi ifadeye girerken ilacını içti. Hergün 11 ilaç içiyormuş ünlü sanatçı... 80 yaşına merdiven dayamış sanatçılara yapılan muamele işte bu ne yazık ki..

Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı! - Resim : 2

Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı! - Resim : 3

Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı! - Resim : 4

Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı! - Resim : 5

Metin Akpınar kahvaltısını adliye koridorlarında yaptı! - Resim : 6

Etiketler
Metin Akpınar Müjdat Gezen Müjdat Gezen Gözaltı Halk TV