Ünlü spikerden Melih Gökçek'e 'tecavüz' tepkisi

Ankara'nın eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in dün katıldığı bir söyleşide Üniversite öğrencisiyle yaşadığı tecavüz tartışması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Melih Gökçek'in dün katıldığı bir söyleşide üniversite öğrencisi bir genç kızla yaşadığı tartışma gündem olmuştu.

ODTÜ'nün mezuniyetinde geçen yıl açılan bir pankartta tecavüze sebep olan şeyler yazılmış ve tecavüze uğrayan kadınlara dikkat çekilmek istenmişti. Bu protesto o dönem oldukça ses getirmişti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de konuyla ilgili bir tweet atmış "Siz de ilk dördünü yapmayın" demişti.

Ünlü spikerden Melih Gökçek'e 'tecavüz' tepkisi - Resim : 2

6 Ay önceki tweet önceki gün katıldığı bir söyleşide Melih Gökçek'e soruldu. Söz alan genç kız Melih Gökçek'e tweet ile ilgili tepki gösterince Melih Gökçek tweetteki sözlerini tekrarlayarak "Siz de yapmayın" şeklinde konuştu.

Ece Üner'den Melih Gökçek'e tepki

Show haber sunucusu Ece Üner Melih Gökçek'in bu sözlerine sert tepki gösterdi. Üner haberi ekrana getirdikten sonra Melih Gökçek'e "Tartışmalı gidiş biçiminden kendisini insan içinde görmeyi beklemezken bir de insan içine hangi kılıkta çıkılması gerektiği konusunda kendisinden ders almayı hiç beklemiyorduk doğrusu!" sözleriyle tepki gösterdi.

Etiketler
Ankara Melih Gökçek Öğrenci Tecavüz