Habertürk, ünlü ekran yüzüyle yollarını ayırdı

Habertürk TV’nin ünlü sunucusu Buse Biçer'in yeni adresi belli oldu.

Habertürk, ünlü ekran yüzüyle yollarını ayırdı

Habertürk ekranlarının güzel sunucusu Buse Biçer, Ciner Grubu’nun bir diğer kanalına transfer oldu.

Bazı kaynaklardan edinilen bilgilere göre; 9 yıldır kurum bünyesinde çalışan tecrübeli spiker bundan böyle yayın hayatına Bloomberg HT’de devam edecek.

Habertürk, ünlü ekran yüzüyle yollarını ayırdı - Resim : 1

Kişisel sosyal medya hesabından ekip arkadaşları ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşan daha sonra ise Habertürk binasından bir görselini takipçilerinin beğenisene sunan Biçer, bu fotoğrafın altına da “Son iki diyelim” notu düşerek kurum içi transfer haberini ilk ağızdan duyurmuş oldu.

Habertürk, ünlü ekran yüzüyle yollarını ayırdı - Resim : 2

Güzel sunucu Habertürk’ten önce Kanal 24’te görev yapmıştı.

BUSE BİÇER KİMDİR?

20 Kasım 1981’de istanbul’da doğdu.. 2005’te Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Meslek hayatına 1999’da Sakarya’da Kanal 54 TV’de editör/spiker olarak başladı. Flash TV ve NTV’de muhabirlik yaptı. Kanal 6’da sağlık ve estetik ile uluslararası ilişkiler programı Asimetri’yi hazırlayıp sundu. SKY TÜRK’te Nuriye Akman’la Empati programını yaptı.

2006’da Haber 7 de haber bültenlerinin yanı sıra Ekonomi Hattı’nı hazırlayıp sundu. 2007’de Kanal 24’te ekonomi haberlerini, “Ekonomide Bu Hafta” programını ve haber bültenlerini sundu. 2009’da Habertürk TV’ye transfer oldu. Habertürk TV’de “Analiz Sentez” “Ekonomide Görünüm” “Basın Kulübü” “Güne Bakış” “Gün Ortası” haber programlarını ve “Akşam Haberleri” ile “Ana Haber Bülteni’ni ve Güne Bakış programlarını sundu.

Etiketler
Medyada ayrılıklar Habertürk