Sesler yükseldi: Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı canlı yayında yine tartıştı

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda gerginlik yaşandı. Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş üzerinden tartışma çıktı.

Sesler yükseldi: Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı canlı yayında yine tartıştı

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesindeki cuma namazında hutbede Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının adının geçmemesi üzerine Yarkadaş ve Yakışıklı arasında tartışma çıktı.

Yakışıklı "Gelenek mi var? Mustafa Kemal'in adı mı anılıyordu cuma hutbelerinde?" sözlerine Yarkadaş "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Gazi Mustafa Kemal'in adını anmak zorundadır. Kamu görevindeysen bu ülkenin kurucusuna saygı göstermek zorundasın" diyerek yanıt verdi. "Sen şu anda dayatıyorsun, dayatmakla olmaz bu iş" diyen Yakışıklı'ya Yarkadaş "Bizi Atatürksüz cumhuriyete alıştıramazsınız" dedi. Yakışıklı bu söze "Sen git Canan Kaftancıoğlu’na söyle onu" sözleriyle karışık verdi.

İşte Taksim Meydanı programının o bölümü:

Etiketler
Ali Erbaş Barış Yarkadaş Taksim