Kılıçdaroğlu, Gerçek Gündem'le buluştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu basınla sohbet toplantıları kapsamında dün Gerçek Gündem’in bazı yazar ve yöneticileriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, toplantında önemli mesajlar verdi.

Kılıçdaroğlu, Gerçek Gündem'le buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basınla sohbet toplantıları kapsamında dün Gerçek Gündem’in bazı yazar ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, Gerçek Gündem'le buluştu - Resim : 1

İstanbul’da bir otelde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Kılıçdaroğlu’na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul İl Sekreteri Oğuz Kemal Yakar, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Umut Şenol ile basın danışmanı Ömer Topsakal eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Gerçek Gündem'le buluştu - Resim : 3

Gerçek Gündem’i bünyesinde bulunduran 7B Medya’nın sahibi Cenk Ünalerzen, ile birlikte Genel Yayın Yönetmeni Hilmi Hacaloğlu, Yayın Danışmanı Rıdvan Akar, Yazı İşleri Müdürü Bülent Özdoğan, Sorumlu Müdürü Faruk Eren Haber Müdürü Sami Menteş ve yazarlardan Melda Onur, Nezih Onur Kuru, Metin Solmaz, Nuri Günay, Neşe Doster de Kılıçdaroğlu ile sohbet toplantısında yer aldı.

Kılıçdaroğlu, Gerçek Gündem'le buluştu - Resim : 4

Neşe Doster, Kemal Kılıçdaroğlu'na kendi kitabını hediye etti.

KILIÇDAROĞLU KARARLI

Türkiye’nin geleceği, Altılı Masa’nın mevcut durumu, CHP’nin seçim çalışmaları gibi birçok başlığın gündeme geldiği buluşmada, Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın hem Cumhurbaşkanlığı hem de Meclis çoğunluğunu alacaklarını kaydetti.

Kılıçdaroğlu, Gerçek Gündem'le buluştu - Resim : 5

Kılıçdaroğlu, Gerçek Gündem'le buluştu - Resim : 6