MHP'lilerin tehditleri sonrası Sokak Kedisi muhabiri ve eşine saldıran silahlı kişiler, serbest!

Yaptığı sokak röportajları ile gündeme gelen Sokak Kedisi isimli YouTube kanalının muhabiri ve eşine saldıran silahlı kişiler yakalandı. Ancak saldırganlar, serbest bırakıldı.

MHP'lilerin tehditleri sonrası Sokak Kedisi muhabiri ve eşine saldıran silahlı kişiler, serbest!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sokak röportajı yaptıkları için tehdit mesajları alan Sokak Kedisi adlı YouTube kanalının sahibi ve sunucusu Ebru Uzun Oruç, İstanbul Bağdat Caddesi'nde eşi Barış Oruç ile birlikte iki kişinin silahlı saldırısına uğramış; Ebru Uzun Oruç, saldırıyı sosyal medya hesabından, "Bağdat Caddesi'nde eşim Barış Oruç ve ben 2 silahlı kişinin saldırısına uğradık. Durumumuz iyi merak etmeyin. Şu an Emniyetteyiz'' ifadeleri ile duyurmuştu.

YAKALANDILAR AMA...

Oruç kendisi ve eşine saldıran silahlı kişilerin yakalandıklarını ancak saldırganların ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Oruç, ''Bizlere planlı ve kasten yapılan saldırıdaki failler yakalanmış olup, ifadeleri alınarak serbest bırakıldılar'' dedi.

''BU SALDIRI ÜLKEMİZDEKİ TÜM BASIN MENSUPLARINA YAPILMIŞTIR''

Oruç ayrıca şu ifadeleri kullandı:

''Bilinmelidir ki, bu saldırı sadece Sokak Kedisi ekibine yapılmamış, halkın konuşma ve fikir özgürlüğü hedef alınarak, ülkemizdeki tüm basın mensuplarına yapılmıştır! Basının susturulması halkın söz hakkının elinden alınması demektir!

Halkın söz hakkını gaspetmeye çalışan zihniyetle Sokak Kedisi ekibi olarak mücadele etmeye ve de halkın sesini, çok daha büyük bir kararlılıkla duyurmaya devam edeceğiz.''

Etiketler
Silah Şile Tehdit YouTube