Cem Küçük siyasetten soğumuş

Dahil olduğu tartışmalarla adından sık sık söz ettiren Cem Küçük, bugünkü yazısında siyasete girmek istemediğini belirtti ve Netflix'ten dizi önerisinde bulundu.

Cem Küçük siyasetten soğumuş

Girdiği sert siyasi tartışmalarla bilinen hükümete yakın Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, “Kendinizi iyi hissetmek için...” başlıklı yazısında, siyaset dışında bir şeyler yazmak istediğini, hayatın hızlıca geçtiğini ve herkesin er geç öleceğini yazdı.

“HAYATINIZI VE İLERİSİNİ DÜŞÜNÜYORSUN. NETİCEDE HEPİMİZ ÖLECEĞİZ”

Cem Küçük yazısında şunları kaydetti:

“Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici...

Bazen sevdiğiniz ya da tanıdığınız birinin öldüğünü duyuyorsunuz. “Kansere yakalanmış” diye haber geliyor. Hâlbuki ne ağır süreçler.

Hayatta en unutulmaz dediğiniz şey bile unutuluyor. En büyük acılar unutuluyor. Zaman her şeyin ilacı mı bilmiyorum ama yaraların kabuk bağladığı muhakkak.

Bugünlerde böyle sorgulama yapan çok kişi var. Ağır hayat şartları, yaşananlar insanları böyle sorgulamalara itiyor.”

DİZİ ÖNERİSİNDE BULUNDU

Netflix’te iki güzel dizi var” diyen Cem Küçük, yazısında dizi önerilerinde bulundu:

“Biri daha önce yazdığım, After Life. Karısını kanserden kaybeden bir adamın hayatta kalma mücadelesi. Üç sezonluk dizi çok iyi ve öğretici. Son sezonu ise ayrıca umut verici.

Diğer dizi The Kominsky Method... Michael Douglas ve Alan Arkin’li dizi iki yaşlı insanın gözünden dünyayı anlatıyor. Birbirleriyle dalga geçmeleri, gelip geçen zamanları, hastalıklarla mücadele ve tabii ki ölüm... Mutlaka izlemenizi öneririm.

Kendinizi iyi hissettiren şeyler yapın. Herkese göre bu değişir. Siz onu bulun...”

Etiketler
Cem Küçük Netflix Muş