Artı TV Genel Yayın Yönetmenliği'ne yeni isim

Geçtiğimiz günlerde Artı Gerçek'in genel yayın yönetmenliği görevine getirilen Ali Duran Topuz, Artı TV'nin de genel yayın yönetmenliğini üstlendi.

Artı TV Genel Yayın Yönetmenliği'ne yeni isim

Geçtiğimiz günlerde Ali Duran Topuz, Artı Gerçek’in yeni yayın yönetmeni olmuş, kararı mevcut Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan, “Nöbet değişimi” olarak duyurmuştu.

Babahan, yazısında “Görüşmelerimiz, tartışmalarımız sonucu, kurumun çıkarı ve mesleğin etkinliği açısından en azından genel yayın yönetmeninin Türkiye’de yaşayan biri olmasının en ideal çözüm olduğu sonucuna vardık. Yanlış anlaşılmaya yer vermemek için vurgulayım ki, bu benim de dahil olduğum süreçte ortaklaşa verdiğimiz bir karardır” demişti.

BİR GÖREV DAHA

Topuz'un Artı TV'nin de Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildiği duyuruldu.

Haberi, Artı TV Genel Yayın Yönetmeni Celal Başlangıç, ''Kuruluşundan bu yana, beş yılı aşkın süredir onurla taşıdığım Artı TV Genel Yayın Yönetmenliği görevimi meslektaşım Ali Duran Topuz'a devrettim. Artı'nın bir çalışanı olarak program yapmaya ve yazı yazmaya devam edeceğim. Gelecek güzel günler için hepimizin yolu açık olsun'' ifadeleri ile duyurdu.