Sadakatsiz'de finale 2 kala veda: Dizi bitmeden diziden ayrıldı

Yaz gelirken bazı diziler sezon finali bazıları ise final yapıyor... Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz de o dizilerden biri. 60. bölümüyle sona erecek olan dizinin finalini kaçıracak bir oyuncu var. Sebebini ise kendisi açıkladı. İşte detaylar...

Sadakatsiz'de finale 2 kala veda: Dizi bitmeden diziden ayrıldı

Doctor Foster isimli BBC dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, büyük ilgi gören bir yapım oldu. Özellikle ilk sezonu ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Çarşamba akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in rol aldıkları dizi, 2 bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor. Bu hafta 58. bölümü yayınlanan dizi, 60. bölümde final yapacak.

Sadakatsiz dizisi ile herkesin beğenisini topladı Tarık Emir Tekin. İlk dizi tecrübesini, Kanal D’ye iki sezon damgasını vuran bir diziyle yaşadı Tekin. Genç oyuncu, başarılı performansıyla herkesin de beğenisini kazanan ve büyük kitleler tarafından da tanınan bir kişi oldu.

Sadakatsiz’de oynadığı Selçuk karakteri ile ters köşe yaptı adeta! Son derece serseri ve aykırı bir karakter olarak ortaya çıkan Selçuk’u o kadar iyi oynadı ki bir anda büyük dikkat çekti. Performansı ile herkesi şaşırtan oyuncu, bundan sonraki kariyeri için de çok önemli bir adım atmış oldu Sadakatsiz dizisindeki rolüyle.

Televizyon gazetesinin haberine göre bu hafta 58. bölümü yayınlanan dizi, 60. bölümde final yapacak. Sadakatsiz dizisinin ardından magazinin de gündeminde yer almaya başlayan Tarık Emir Tekin, mütevazi tavırlarıyla da sempati toplamakta. Tekin’in, Sadakatsiz’in finalinden önce diziden ayrılacağı öğrenildi.

Dizinin çekimleri bitmeden ayrılacak olan Tarık Emir Tekin’in, vatani görevini yapmak için final öncesi hikayesinin biteceği öğrenildi. Tarık Emir Tekin, “Haftaya askere gidiyorum” diyerek dizinin finalinden önce ekibe veda edeceğini de açıkladı.

25 Mayıs’ta yayınlanacak olan 60. bölüm ile birlikte Sadakatsiz dizisi ekrana veda edecek. Tarık Emir Tekin ise, dizideki çekimlerini tamamlandı ve askerlik için son hazırlıklarını yapıyor.

Magazincilerle yaptığı röportajda Tarık Emir Tekin, “Sezon bitmek üzere, birkaç bölüm sonra dizimizi bitiriyoruz. Son heyecanlar” dedi ve ekledi: “Ben ilk defa televizyon dizisi yapıyorum. 2 sezon, yaz tatili girmesine rağmen konsantrasyonunuz bir projede olduğu zaman 2 sezon boyunca, 60 bölüm boyunca yoruluyor insan. Aynı karakteri oynamak da çünkü sizle çok bütünleşiyor, sizin bedeninizden var ettiğiniz bir karakter o. Birazcık yorucu oluyor.”

Selçuk karakteriyle Sadakatsiz dizisinin başından beri projede yer alan Tarık Emir Tekin, oyunculuk macerasında çok önemli bir sınav verdi. Bedelli askerliğini Maltepe’de yapacağını belirten oyuncu, güzel bir tecrübe yaşayacağına inandığını söyledi.

“Hepimiz bu görevi yapacağız, bu bizim vatani görevimiz” diye konuşan Tarık Emir Tekin, annesinin kendisini özleyeceğini ama 28 günlük askerliğin kısa bir süre olduğunu da ifade etti. (Televizyon Gazetesi)

Etiketler
Kanal D