Fatih Altaylı, AKP'li Alpay Özalan'a dava açıyor: Hadi kanıtla televoleci!

Gazeteci Fatih Altaylı, muhalefet partilerinin milletvekillerine yumruk sallamasıyla bilinen AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın kendisine yönelik sözlerine tepki gösterdi. Dava açacağını duyurdu.

Fatih Altaylı, AKP'li Alpay Özalan'a dava açıyor: Hadi kanıtla televoleci!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, geçen gün Barbaros Bulvarı'nda yolda kalan otomobilleri görünce yetkilileri uyarmak amacıyla "Buraya tuzlama yapılmalı" diye tweet attığını, tuzlama aracını görünce söz konusu paylaşımını sildiğini söyledi.

'Hadi kanıtla televoleci' başlıklı yazısında "Kıyamet koptu. Vay niye sildin. Yahu pek çok tweet'imi siliyorum ben. Muhatabı okuyunca ya da hatalı, yanlış bir şey yazdığımı, haksızlık yaptığımı düşününce siliyorum. Ama bir grup troll saldırıya geçti anında" diyen gazeteci, şöyle devam etti:

'FAZLASINA DEĞMEZLER'

"Ben de onlara anladıkları dilden yanıt verdim. Fazlasına değmezler. Ancak bir troll var ki, onunla mahkemede hesaplaşacağız.

'HADİ GELSİN KALEMİMİ SATTIĞIMI KANITLASIN BAKALIM'

Adı Alpay. Soyadı Özalan. Televolelerden hatırlarsınız kendisini. Şimdi vekil yapılmış. Bana 'Kalemini satan' demiş. Kendisini hemen dava etmelerini söyledim avukatıma. Hadi gelsin kalemimi sattığımı kanıtlasın bakalım."

Etiketler
İzmir Fatih Altaylı Milletvekili Muhalefet