Abdurrahman Dilipak: 'Doları çıkaran da düşüren de Allah'tır, Elon Musk'a da o şeyleri yaptıran Allahtır'

Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı üzerine açıklama yapan Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, ''Bu doları çıkaran da düşüren de Allah'tır!” ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak: 'Doları çıkaran da düşüren de Allah'tır, Elon Musk'a da o şeyleri yaptıran Allahtır'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 Aralık'ta açıkladığı Türk Lirası mevduatı düzenlemesi sonrası dolar kuru sert bir düşüş yaşamış, ancak bugün dolar yeniden yükselişe geçerek 12.64 seviyelerine kadar yükselmişti.

''DOLARI ÇIKARAN ALLAH'TIR''

Dolardaki yükseliş sonrası Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medya platformu twitter hesabından yaptığı paylaşımda, değerlendirmelerde bulundu.

''Dövizde Dolar 12, Euro 13 bariyerini aştı. Umarım bir çözüm yolu bulmuşlardır. Bu doları çıkaran da düşüren de Allah'tır'' diyen Dilipak, ''Herşey Allahın iradesi içindedir, Biz Onun rızasına yönelmemiz gerek. Yoksa ABD'ye de, İsraile de, Şi'ye de, Elon Musk'a da o şeyleri yaptıran Allahtır'' ifadelerini kullandı.

''KEŞKE HEPİMİZİN DİNİ KONULARDA HASSAS OLSAK''

Dilipak ayrıca ''Müslümanın görevi, haksızlığa zulme sömürüye karşı çıkmak ve Allahın rızasına yönelmektir. Ya Rab, bize hakkı hak, batılı batıl göster, Hakda toplanmamızı nasib et. Keşke hepimiz dini konularda daha hassas olsak ve bu konuları politik tartışmalara alet etmesek'' diye yazdı.

Etiketler
Elon Musk Akit gazetesi Türk Lirası Abdurrahman Dilipak