Özgür Demirtaş'ın attığı şifreli tweetleri Cüneyt Özdemir çözdü

Ekonomist Özgür Demirtaş’ın sosyal medya hesabından noktalı virgül, virgül şeklinde yaptığı paylaşımına gazeteci Cüneyt Özdemir’den ilginç bir yorum geldi.

Ekonomist Özgür Demirtaş'ın sosyal medya hesabından noktalı virgül, virgül, üç nokta, şeklinde yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Gazeteci Cüneyt Özdemir, "Demirtaş mors alfabesi kullanıyor" dedi.

Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararının ardından Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, tepki olarak dün ekranı karartmıştı.

Sosyal medya paylaşımında, “Çünkü piyasa kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Bakmadı, bakmayacak" diyen Demirtaş, birçok paylaşımında ise; noktalı virgül (;) virgül (,) üç nokta (...) gibi ifadelerle tepkisini gösterdi.

Özgür Demirtaş'ın attığı şifreli tweetleri Cüneyt Özdemir çözdü - Resim : 1

Demirtaş’ın tepkilerine gazeteci Cüneyt Özdemir’den ilginç bir tepki geldi. Demirtaş, Özgür Demirtaş mors alfabesi kullanıyor galiba" dedi.

" Dolar alıp başını giderken meseleye ilk dikkat çeken sevgili @ProfDemirtas ne diyor, ne demek istiyor?" diyen Cüneyt Özdemir "Tweet atamayan 2 Türk var. Birisi BAE'de. Bir tweetle dün KKTC'de hükümet devirdi, diğeri ise Özgür Demirtaş. Onun da yasağı var anladığımız kadarıyla. Çünkü en son yeni bir geliştirdi. Mors alfabesiyle haberleşiyor bizimle. Mesela; ",+," "Hayır ," yani daha görecek günleriniz var diyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Cüneyt Özdemir Özgür Demirtaş