TRT’de bir üst düzey ayrılık daha

TRT’de yaşanan üst düzey ayrılık haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.

TRT’de bir üst düzey ayrılık daha

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nda (TRT) geçtiğimiz aylarda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Ahmet Albayrak, Genel Müdürlüğe de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı’nın atanmasıyla başlayan yenilenme süreci tüm hızıyla devam ediyor.

Son olarak Kanal Koordinatörü Yahya Bostan, Haber Koordinatörü Mehmet Yeşilkaya ve TRT Kurdi Kanal Koordinatörü Mustafa Ekici’nin vedasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi.

‘BAŞKA BİR ARKADAŞIN...’

TRT Arabi Kanal Koordinatörü Metin Mutanoğlu, kurumdan istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “25 Mayıs 2021 tarihinde göreve başladığım TRT Arabi Kanal Koordinatörlüğü görevinden, TRT Genel Müdürü Sn. Zahid Sobacı’nın bugün beni arayıp başka bir arkadaşın bu göreve getirileceğini iletmesinin ardından istifa etmiş bulunmaktayım” ifadelerini kullanan Mutanoğlu, “Çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

İşte o paylaşım...

TRT’de bir üst düzey ayrılık daha - Resim : 1

METİN MUTANOĞLU KİMDİR?

Kanal 7 dış haberler servisinde muhabir olarak mesleğe başlayan Metin Mutanoğlu, daha sonra sırasıyla SKY Türk dış haberler muhabiri, TV5 Haber Müdürü, Yeni Şafak Gazetesi Dış Haberler Müdürü, TVNet Haber Müdürü ve Aljazeera Turk Haber Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

TRT’de bir üst düzey ayrılık daha - Resim : 2

Metin Mutanoğlu

Kariyerine Ocak 2015-Nisan 2021 tarihlerinde Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni olarak devam eden Mutanoğlu, son olarak TRT Arabi Kanal Koordinatörü olarak görev alıyordu.

Üç kız babası olan Mutanoğlu, İngilizce ve iyi derecede Arapça biliyor.

Etiketler
TRT