Ünlü gazeteciden Erdoğan'a: Şapkadan tavşan çıkarma ihtimali yok, çünkü hepsini öldürdü

Gazeteci Emin Çapa, muhalefetin adayının bilinmediğini söyleyerek, "Erdoğan'ın bilinmeye karşı adaylığı" yorumunu yaptı. Çapa, "İktidarın şapkadan tavşan çıkarma imkanı yok, çünkü Sayın Erdoğan şapkadaki tüm tavşanları öldürdü. Hepsi ölü." dedi.

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci Emin Çapa, Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi'ne konuk oldu.

Siyaset gündemine ilişkin değerlendirme yapan Çapa, "şapkadan tavşan çıkarma" benzetmesi yaptı. Çapa, muhalefetin cumhurbaşkanı adayının henüz bilinmediğini söyleyerek, Erdoğan'ın bilinmeyene karşı aday olduğunu ancak muhalefetin adayının açıklanmasının ardından bu durumun değişeceğini söyledi.

Emin Çapa, "Önümüzdeki süreç çok önemli. İktidarın şapkadan tavşan çıkarma imkanı yok, çünkü Sayın Erdoğan şapkadaki tavşanların hepsini öldürdü. Tavşanlar ölü. Ölü tavşanı insanlara gösterince 'aaa' derler, kimse ölü tavşana bakmak istemez. Tavşanların hepsini öldürdünüz, artık çıkaramazsınız." ifadelerini kullandı.

Çapa, sözlerine şöyle devam etti

"Para yok, kasa tamtakır. Bu durumu düzeltecek bir ekonomik program ortaya koyamıyorsunuz. Yapmak isteseniz bile elinizde o ekonomik programı yapacak eleman yok. O zaman dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz; biz ve ötekiler."

Etiketler
Emin Çapa Muhalefet