Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonuyla ilgili bomba itiraf!

Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, sevilen dizi Masumlar Apartmanı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Budayıcıoğlu, "Masumlar Apartmanı'nı aydınlık günler bekliyor" dedi.

Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonuyla ilgili bomba itiraf!

Psikiyatri Uzmanı Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanarak yapılan diziler geçen sezona damgasını vurdu. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı da Budayıcıoğlu’nun en çok konuşulan işlerinden oldu.

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Masumlar Apartmanı'yla ilgili yeni bir paylaşımda bulunan ünlü yazar, hem diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah'a veda etti hem de dizinin ikinci sezonuyla ilgili önemli bilgiler verdi.

"MASUMLAR APARTMANI'NI AYDINLIK GÜNLER BEKLİYOR"

Gülseren Budayıcıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Masumlar Apartmanı geçen hafta sezon finali yaptı. Dizide İnci karakterini canlandıran sevgili Farah Zeynep Abdullah bu son bölümde diziden ayrıldı. Sevgili oyuncumuzla benim de birkaç kez bir araya gelme fırsatım oldu.

Farah insan olarak son derece doğal, içten, samimi bir kişiliğe sahip. İlk günden beri dizide gösterdiği oyunculuk performansını çok beğenerek izledim. Oynadığı karakterin içine giren, oyunculuğunda bile doğallığını hiç kaybetmeyen bir sanatçımız.

Yeni sezonda İnci karakterinin yerini kim alacak, şimdilik ben de bilmiyorum ama senaryo çalışmaları devam ediyor. Olabildiğince gerçek hikayeye sadık kalmaya gayret ediyoruz. Kitabı okuyanlar bilir, Masumlar Apartmanı sakinlerinin ruhsal sorunları çok ağır. Bu sorunlar nedeniyle hayatları adeta cehenneme dönmüş ama merak etmeyin zamanla onlar da güneşi görecekler. Yani aydınlık günler onları bekliyor.

İzleyicilerimizden pek çoğu, 'Biz bu diziyi çok seviyoruz ama izlerken de çok üzülüyoruz. Ne olur konuları bu kadar abartmayın' diyorlar. Öyleyse sizlere çok açık bir itirafta bulunayım; sizleri daha fazla üzmemek için konuları abartmak yerine senaristimiz sevgili Deniz Madanoğlu olabildiği kadar yumuşatmaya gayret ediyor. Yani inanın bana yaşanan gerçekler çok daha vahim.

Bizim insanımızın yaşadığı acılar bunlarla da sınırlı değil. Sadece bu dizide değil, diğer dizilerde de amaç hep bu insanların nasıl ve neden bu hale geldiklerini sizlere gösterebilmek. Hiç olmazsa bundan sonra insanlarımız acı çekmesinler.

Sevgili Farah Zeynep Abdullah’a Masumlar Apartmanı’na katkıları ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılarının devamını dilerim."

Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonuyla ilgili bomba itiraf! - Resim : 1

Etiketler
Gülseren Budayıcıoğlu Aydın