Arka Sokaklar'da 'Rıza Baba' depremi: Hangi diziyle anlaştı?

Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da ‘Rıza Baba’ karakterine hayat veren Zafer Ergin’le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arka Sokaklar'da 'Rıza Baba' depremi: Hangi diziyle anlaştı?

Arka Sokaklar dizisindeki rolü ile tamamen bütünleşen Ergin çevresinde de artık tamamen Rıza baba olarak kendisini kanıtlamıştı. 15 yılı geride bırakan Arka Sokaklar dizisinden övgüyle bahseden Ergin, 15 senelik bir ömrünü daha bu yapıma verebileceğini dile getirmişti.

Zafer Ergin, 15 yıllık bir maziye rağmen Arka Sokaklar dizisi için iyi şeyler söylese de aslında aklında başka projeler olduğunu da asla saklamadı. Ay Yapım imzalı olan ve Netflix için hazırlanan Kuş Uçuşu adlı dizide Zafer Ergin konuk oyuncu olarak ekranlara gelince Arka Sokaklar hayranları bu durumdan oldukça rahatsız oldu.

ZAFER ERGİN ARKA SOKAKLAR’DAN AYRILACAK MI?

İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın başrollerinde yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi 8. bölüm olarak planlanmış ve oyuncu kadrosunda da İrem Sak, Miray Daner, Defne Kayalar ve Enver Ceylan’da yer verilmişti.

Ve bu dizi ile ilgili son gelen kulis bilgilerine göre ise Arka Sokaklar’ın Rıza babası Zafer Ergin’in Kuş Uçuşu’nda medya patronu olarak iki bölümde konuk oyuncu olarak yer alacağı ifade edildi.

Zafer Ergin yıllar sonra Arka Sokaklar’ı bir kenarda bırakarak başka dizilerde yer alması yeni sezonda ayrılık iddialarını az da olsa güçlendirdi.

ZAFER ERGİN KİMDİR?

30 Ağustos 1942 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Zafer Ergin, Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü‘nde eğitimini tamamladıktan sonra pek çok sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda yer aldı.

Kariyerinin en parlak dönemlerini ekranların fenomen dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde geliştiren Ergin burada Mehmet Karahanlı rolünü canlandırdı. 2006 senesinde ise Türkiye’nin uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’da Rıza baba karakterine hayat veren Ergin, ekranlarda büyük bir sempati kazanarak emniyet teşkilatından bile tam not almayı başardı.

1975 senesinde Melek Baykal ile evlenen Ergin, 4 sene sonra eşinden boşandı. 1987 senesinde bu seferde Binnaz Ergin ile dünya evine giren Rıza babanın Esra Ergin adında bir kızı dünyaya geldi.

Etiketler
Arka Sokaklar Kanal D