Ramiz Dayı'nın 'Süleyman'a söyledikleri olay oldu! Ezel dizisindeki o sahne sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı dönemlerde en yüksek izlenme oranlarına sahip Ezel dizindeki "Ramiz" ve "Süleyman" karakterlerinin diyalog anı sosyal medyada paylaşılıyor.

Organize suç örgütü lideri iddaisıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in videoları gündemdeki yerinin korurken, sosyal medyada fenomen dizi Ezel'deki bir sahne yeniden paylaşılmaya başlandı.

İlk bölümü 2009 yılında yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosuyla ortalığı kasıp kavuran Ezel dizisine damgasını vuran ve bir süre önce hayatını kaybeden usta sanatçı Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı Ramiz Dayı'nın "Süleyman" isimli karakter ile arasında geçen diyalogta ilginç konuşmalar yer alıyor.

BU BENİM EN BÜYÜK SAVAŞIM

Günboyu'nda yer alan habere göre, sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan sahnede Ramiz karakteri, karşısında oturan ve adı Süleyman olan kişiyle konuşması şu şekilde gelişiyor:

"Ah Süleyman! Seninle bizim uzun bir mazimiz var değil mi? Soruşturmalar, gözaltılar, davalar... Sağolasın sen bana çok yardım ettin. Biz de elimizden geldiğince sana... Hiç kopmadık değil mi?

Bak Süleyman, sen teşkilatındaki bir polis, jandarma, savcı, çaycı her kim bunu yapanla de ki Kenan'la ilgili olsun. Bir haber, bir ipucu, herhangi bir iz bulur da benim haberim olmazsa bugüne kadar ne öğrendiysem, ne yaşadıysam, neyi sakladıysam hepimiz içinde boğuluruz Sülo... Bu benim en büyük savaşım. Bu benim son savaşım. Ben kaybedersem hepimiz kaybederiz. Tamam mı?" ifadelerini kullanıyor.

Etiketler
Sedat Peker