İzleyiciden Habertürk’e Veyis Ateş tepkisi

Sedat Peker’in Veyis Ateş’le ilgili iddialarının ardından Habertürk TV’nin hâlâ bir açıklama yapmaması izleyicinin tepkisini çekti.

İzleyiciden Habertürk’e Veyis Ateş tepkisi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son videosunda Habertürk TV programcısı Veyis Ateş’in geceliği 100 bin liranın üzerinde olan Paramount Otel’de kaldığını öne sürdü.

Ateş’in daha önce yaptığı paylaşımlarla birlikte iddiaların doğruluğu ispatlandı. Bu durumla ilgili Ateş ve Habertürk TV’nin bir şey olmamış gibi hareket etmeleri ise sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

İzleyiciden Habertürk’e Veyis Ateş tepkisi - Resim : 1

PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Yaşananları görmezden gelen Habertürk TV, haftalık yayın akışında Veyis Ateş’in programlarına yer verdi. Hafta içi her gün saat 17.00’den 19.00’a kadar Akşam Haberleri’ni sunacak olan Ateş’in çarşamba günü 20.30’da Türkiye’nin Nabzı isimli programla izleyicinin karşısına çıkacağı duyuruldu.

‘KOVMADINIZ MI?’

Veyis Ateş’in programlarına devam edecek olması izleyicinin tepkisini çekti. Veyis Ateş’in ve Habertürk TV’nin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların altlarına mesaj yağdıran izleyiciler, bu duruma tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarından bazıları şöyle…

“Alooo Fatiiiih …Veyis Ateş ‘i kovmadınızmı daha ..???”

“Sedat Peker’in ifşa ettiği tüm gazeteciler kafasını kuma gömüyor deve kuşu misali dimi @Haberturk”

“Buna cevap verin. Ülke yangın yeri siz kulaklarınızın üstüne yatın. @fatihaltayli @kubrapc Muhalefetin adayı kim diye sormak yerine @veyisates bu tekneyi nasıl almış onu sorun..”

“Veyis hakkında bi işlem yapmayacak misiniz?”

“Veyis Ateş istifa… Veyis’in otel faturası nerede?”

‘ALO FATİH’ OLAYI NEDİR?

2014 yılının Şubat ayında dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’dan telefon görüşmeleri ile Habertürk Gazetesi ve Habertürk TV’ye yönelik aldığı talimatların internette yayınlanması üzerine “Alo Fatih” kavramı ortaya çıktı.

Erdoğan’ın talimatları arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısının Habertürk TV’de canlı yayınlanmasının durdurulması isteği ve Habertürk Gazetesi’nin ön sayfasında yer alan bir fotoğraf eleştirmesi yer aldı.

Bu durum büyük bir tartışma başlatırken gazetenin o dönemki Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Erdoğan’ın talimatlar verdiği “Alo Fatih”‘in kendisi olmadığını söyledi. “Alo Fatih”in Habertürk’te yönetici olan YÖK Başkanı Yekta Saraç kardeşi Mehmet Fatih Saraç olduğu ortaya çıktı.

Etiketler
Sedat Peker Habertürk