Gazeteci Ayşenur Arslan'dan çarpıcı açıklamalar: 'FETÖ’ye çok rahatsızlık verdim'

Gazeteci Ayşenur Arslan, Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programına konuk oldu. Arslan, programdan önemli açıklamalarda bulundu.

Halk TV ekranlarındaki Medya Mahallesi programının sunucusu Ayşenur Arslan, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da sunduğu ‘Gör Beni’ programına konuk oldu.

Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Arslan, 2009-2010 yıllarında Ergenekon, Oda TV ve Balyoz davaları başladığında Kanal D Haber’de çalıştığını ve orada çok tuhaf olaylarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

''HAYATIMIN EN ZOR ZAMANLARINI YAŞADIM''

Yalçın Küçük’ü 1976’dan beri tanıdığını kaydeden Arslan, ‘’İşkenceden ben sorumluydum’’ diyen Hanifi Avcı’nın Küçük’le birlikte aynı dosyadan içeriye girmesini anlamlandıramadığını vurgulayarak, o dönem hayatının en zor zamanlarını yaşadığını ifade etti.

''FETÖ'YE ÇOK RAHATSIZLIK VERDİM''

Bu dönemlerden sonra Medya Mahallesi programının ortaya çıktığına işaret eden Arslan, Balyoz, Ergenekon, Oda TV davalarıyla ilgili çıkan haberlere engel olmaya çalıştığını söyledi. FETÖ’ye çok rahatsızlık verdiğini öne süren Arslan, Kanal D’den bu süreçte ayrılarak Medya Mahallesi programını yapmaya başladığını anlattı.

''ÖZÜR DİLEMEZSEN PROGRAM YOK DEDİLER''

Daha sonra Akif Beki ile çok zor zamanlar geçirdiğini vurgulayan Arslan, ‘’Bana, Akif Beki’den özür dile dediler. Ben de özür dileyecek bir şey yapmadığımı söyledim. Özür dilemezsen program yok dediler. İyi siz bilirsiniz dedim. Öyle de bir maceraydı. Ama ben TRT’den de kovularak başladığım için çok da umurumda olmadı hiçbir şey’’ ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ayşenur Arslan FETÖ Armağan Çağlayan Rahatsızlık