Fenerbahçe'yi tebrik eden İsmail Küçükkaya, o firmaları yerden yere vurdu

Fenerbahçe'nin İstanbul Sözleşmesi'nin feshine karşı yaptığı açıklama takdir toplamaya devam ediyor. FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya canlı yayında Fenerbahçe'yi tebrik ederken 8 Mart ilanı verdiği halde sessiz kalan firmaları yerden yere vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yürürlükten kaldırılan İstanbul Sözleşmesi tartışılmaya devam ediyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü, dün yaptığı açıklamada "Kadınlar ve kız çocukları için toplumumuzu aynı noktada olmaya davet ediyoruz. Fesih kararının yeniden gözden geçirilmesini talep ve rica ediyoruz" ifadelerine yer vermişti.

FOX TV'de Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya bu konuya geniş yer ayırdı.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

"Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'yi kutlamak istiyorum. Başkan Ali Koç'u yönetim kurulunu, bütün camiasını canı gönülden kutlamak istiyorum.

8 Mart'ta konuşmak ilan vermekle olmuyor o iş. İşte İstanbul Sözleşmesi'nin feshine karşı kim durdu. Bir Beşiktaşlı olarak canı gönülden kutladığım Fenerbahçe yaptı bunu. Dedi ki İstanbul Sözleşmesi yaşatır.

Bu sene şampiyon olursun olmazsın önemli değil ama böylesine duruşlar camiaları büyütür.

Açık ve net amasız ve fakatsız duruşunu sergiledi. Benim takımım Beşiktaş'tan, Galatasaray'dan, Trabzonspor'dan, bütün iş dünyasından, sivil toplumdan, o 8 Mart'ta reklam veren şirketlerden bu konuda net bir duruş beklediğimizi ifade etmek istiyoruz."

(Günboyu)

Etiketler
FOX TV İsmail Küçükkaya Fenerbahçe İstanbul Sözleşmesi