Hulki Cevizoğlu ve Altan Tan CNN Türk'te birbirine girdi!

CNN Türk ekranlarında yayımlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge"de Hulki Cevizoğlu ve Altan Tan arasında terör tartışması çıktı.

GERÇEK GÜNDEM - CNN Türk ekranlarında yayımlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge"de Hulki Cevizoğlu ve Altan Tan arasında terör tartışması çıktı.

Hulki Cevizoğlu, Altan Tan'ın "1930'lu yıllar" dediğini söyleyerek Atartürk eleştirisi yaptığını ve terör propagandası yaptığını söyledi. Cevizoğlu "Burada terör propagandası yapılıyor, siz de kuzu kuzu dinliyorsunuz" dedi.

Bu sözler üzerine stüdyo bir anda gerildi. Programın moderatörü Ahmet Hakan, Cevizoğlu'na "Size çok büyük saygım var, ama bu söylediğiniz doğru değil. Ben kimseye burada terör propagandası yaptırmam." dedi.

Gerilim yatışmayınca Ahmet Hakan reklama gitmek zorunda kaldı. Bu sırada Altan Tan'ın Hulki Cevizoğlu'na "Terbiyesiz" dediği duyulurken Cevizoğlu ise "Ara verin, ben gidiyorum." dedi.

Programın modetatörü Ahmet Hakan, 2 kez reklama gittikten sonra yayın sürmeye devam etti. Reklam sonrası yayında Hulki Cevizoğlu'nun stüdyoda olmadığı görüldü. Şaban Sevinç, "bizi de zan altında bıraktı" derken Ahmet Hakan ise Cevizoğlu'nun çok hassas davrandığını ifade etti.

İşte Ahmet Hakan ve Şaban Sevinç'in konuyla ilgili sözleri:

Etiketler
Ahmet Altan CNN Türk Ahmet Hakan