Saldırıya uğrayan Levent Gültekin canlı yayına elinde alçı ile çıktı: Bunlardan korksam gazeteci olmazdım

Gazeteci Levent Gültekin, KRT TV ekranlarında yayımlanan 'Şimdiki Zaman'a katıldı. Gültekin, yaşadığı talihsiz olayla ilgili açıklamalar yaparken, elindeki alçı dikkat çekti.

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci Levent Gültekin, KRT TV ekranlarında yayımlanan 'Şimdiki Zaman'a katıldı. Gültekin, yaşadığı talihsiz olayla ilgili açıklamalar yaparken, elindeki alçı dikkat çekti.

KRT TV ekranlarında yayımlanan Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Uğur Dündar ve Levent Gültekin oldu.

Dün akşam saatlerinde yaşadığı saldırıyı anlatan Gültekin "Ben bunlardan korksam gazeteci olmazdım. Neden bu kadar tehdidin olduğu bir yerde gazetecilik yapayım ki?" açıklamasını yaptı. Gültekin'in açıklamaları sırasında elindeki sargı program konuklarının dikkatini çekti.

Konukların sargıları sorması üzerine sağ el orta parmağının üç yerinden kırıldığını söyleyen Gültekin, diğer elinde de küçük bir incinme olduğunu söyledi. Gültekin, vücudunun başka yerlerinde bir sorun olup olmadığı sorusuna ise "Sırtımda biraz morluklar var ama abartılacak kadar değil" cevabını verdi.

Etiketler
Levent Gültekin KRT TV Saldırı