Gazeteci Levent Gültekin saldırıya uğradı!

Gazeteci ve yazar Levent Gültekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 25 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını söyledi.

Gazeteci Levent Gültekin saldırıya uğradı!

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci ve yazar Levent Gültekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 25 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını söyledi.

Halk TV'de yayımlanan "İki Yorum" programına katılmak için kanala giden Gültekin, kanal önünde 25 kişinin saldırısına uğradığını belirtti.

Twitter hesabından saldırıyı duyuran Gültekin şunları söyledi:

"25 kişilik bir eşkıya grubunun saldırısına uğradım kanalın önünde, şu anda iyim birazdan programda anlatacağım."

Gazeteci Levent Gültekin saldırıya uğradı! - Resim : 2

Gültekin Halk TV'de Murat Sabuncu ile birlikte gerçekleştirdikleri “İki Yorum” programında Türk siyasetine damga vurmuş isimleri eleştirerek "Bunlar ülkeyi mahvetti" diye konuşmuştu.

Programda Turgut Özal, Bülent Ecevit, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş’in yer aldığı bir görselin önünde söz konusu liderlere eleştiri oklarını yöneltten Gültekin, Özal’ın "Benim memurum işini bilir" ifadesiyle toplumu çürüten bir siyasetçi olduğu görüşünü dile getirmişti.

Gültekin, Ecevit’in ise TBMM'ye başörtüsü ile gelen Merve Kavakçı için sarf ettiği "Bildirin bu kadına haddini" ifadesini de eleştirerek şunları söylemişti:

O zaman askere "Hadi işine bak biz burada bunu hallederiz" demiş olsaydı, demokrasyi kurtarsaydı belki biz bugün bu yıkımı yaşamıyor olurduk.

Konuşmasının devamında Demirel’i de eleştiren Gültekin, "Çıkmış halka ‘O kaç veriyorsa ben bir fazlasını veriyorum’ diyerek siyasi popülizmin en dibini, en gayriahlakisini yapmış bir adamdır" diye konuşmuştu.

Etiketler
Levent Gültekin Saldırı Şili