Olay TV’den 24 TV’ye flaş transfer!

Son olarak Olay TV’de çalışan gazetecinin kanal kapandıktan sonraki yeni adresi belli oldu...

Olay TV’den 24 TV’ye flaş transfer!

ATV Haber’de başarılı işlere imza atan, ardından Olay TV’ye transfer olan Nur Köşker kanal kapanınca yeni bir kurum ile anlaşmaya vardı.

Nur Köşker, 24 TV ile el sıkıştı.

Kişisel sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yapan genç muhabir, “Sahi... Nerede kalmıştık? Yeni kanalın neresi olacak sorusuna bu kareyle toplu olarak yanıt vermek istedim. Artık @yirmidorttv'deyim.” ifadelerini kullandı.

Olay TV’den 24 TV’ye flaş transfer! - Resim : 1

180 gazeteci işsiz kalmıştı

Merkezini Bursa’dan İstanbul’a taşıyarak bir ay gibi kısa bir süre yayın yapan Olay TV’nin kapanmasının ardından yeni kanal kurma çalışmaları sonuçsuz kalınca faaliyetlerine son vermiş ve 180 gazeteci işsiz kalmıştı.

Nur Köşker kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan genç isim, 2016 yılında Sabah Gazetesi’ne stajyer olarak başlamış, 4 ay sonra ise ATV kadrosuna muhabir olarak giriş yapmıştı.

Bazı ticari taksi sürücülerinin özellikle turistlerden fazla para aldıkları şikayetleri üzerine A Haber için Arap turist kılığına giren Köşker, hem taciz edilmiş, hem de dolandırılmıştı. Başarılı muhabirin bu haberi sosyal medyada uzun süre gündemde kalmıştı.

Etiketler
Olay TV