Akit yazarının İngilizce isyanı: Dil barajını geçenler zaten FETÖ'cü!

Yeni Akit yazarı Fatma Gülşen Koçak, sosyal medya hesabından yaptığı çıkışla "bu kadar da olmaz" dedirtti. Koçak, YÖK tarafından yapılan yabancı dil barajı yükseltme isteğini 28 Şubat'a bağladı.

Akit yazarının İngilizce isyanı: Dil barajını geçenler zaten FETÖ'cü!

GERÇEK GÜNDEM - Yeni Akit yazarı Fatma Gülşen Koçak, sosyal medya hesabından yaptığı çıkışla "bu kadar da olmaz" dedirtti. Koçak, YÖK tarafından yapılan yabancı dil barajı yükseltme isteğini 28 Şubat'a bağladı.

Koçak "Dil barajı yükselirse 28 Şubat'da ezilen Anadolulu akademisyenlerin önü kesilecek." derken dil barajını geçenlerin FETÖ'cü olduğunu ifade etti.

Sosyal medyada hem alay konusu olan hem de büyük tepki çeken Koçak'ın tweetleri şöyle:

"YÖK ne yapmak istiyor? Dün gece bütün öğretim elemanlarına gönderilen yapancı(!) dil barajının yükseltilme isteği ne anlama geliyor? Bu barajı REİS düşürdü. Yeniden yükselterek 28 Şubat'da ezilen Anadolulu akademisyenlerin önü kesilecek.

Dil barajlarını geçenler ya batıcı ya fetöcü. Yabancı dil barajı ile yine insanımız doğranıyor. REİS'e rağmen bu yapılıyor üstelik.

NOT: Yabancı dil elbette bilinmeli. Ama bu baraj şimdiki olduğu şekilde korunmalı. Daha yabancı dil bile yazamayanların barajı yükseltmek isteği gerçekten ironik.

2005 yılından 2014 yılına kadar soruların çalındığı itiraf edildi. Hakkıyla geçenlere değil sözümüz. Ama pek çok vatan evladının onlarca yıl hakkı yendi. Reis bu oyunu gördü ve dil barajını düşürdü. Bunu nasıl göremiyorsunuz?"

Akit yazarının İngilizce isyanı: Dil barajını geçenler zaten FETÖ'cü! - Resim : 1

Akit yazarının İngilizce isyanı: Dil barajını geçenler zaten FETÖ'cü! - Resim : 2

Akit yazarının İngilizce isyanı: Dil barajını geçenler zaten FETÖ'cü! - Resim : 3

Etiketler
Yeni Akit FETÖ Gülşen