Saray'dan talimat mı gitti? Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'na CNN Türk, NTV ve Habertürk'ten sansür

Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu'nu ziyareti sonrası yaptıkları ortak basın açıklaması merkez medya tarafından sansürlendi.

Saray'dan talimat mı gitti? Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'na CNN Türk, NTV ve Habertürk'ten sansür

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyareti sonrası yaptıkları ortak basın açıklaması merkez medya diye tabir edilen CNN Türk, NTV ve Habertürk tarafından sansürlendi.

Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın saldırıya uğramasının ardından bugün saat 21:00'de Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. 21:41'de 2 lider basının karşına geçti.

Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nun açıklamalarını Halk TV, KRT ve Tele 1 dışında hiçbir kanal canlı yayınlamadı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in her açıklamasını canlı yayınlayan CNN Türk, NTV ve Habertürk'ün Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu'nu ziyareti sonrası yaptığı açıklamaları canlı yayınlamayarak sansür uygulaması akıllara 'Saray'dan talimat mı gitti?' sorusunu getirdi.

İşte Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nun ortak basın açıklaması yaptığı sırada CNN Türk, NTV ve Habertürk ekranlarında yayınlanan programlar:

HABERTÜRK:

Saray'dan talimat mı gitti? Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'na CNN Türk, NTV ve Habertürk'ten sansür - Resim : 3Fatih Altaylı - Teke Tek

CNN TÜRK

Saray'dan talimat mı gitti? Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'na CNN Türk, NTV ve Habertürk'ten sansür - Resim : 4Ahmet Hakan- Tarafsız Bölge

NTV

NTV - Rıdvan Dilmen

Etiketler
NTV CNN Türk Habertürk Saray