Devlet Bahçeli, 'Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'u hedef gösterdi: 'MHP'yi hafife almasınlar'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Karar Gazetesi yazarları Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'u hedef aldı.

Devlet Bahçeli, 'Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'u hedef gösterdi: 'MHP'yi hafife almasınlar'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

MHP lideri saldırılardan dolayı partisine yapılan eleştiri ve suçlamalara, "Milliyetçi-Ülkücü Hareket’i tarafı olmadığı saldırılarla ilişkilendirmeye ve yargılamaya cüret etmek terörizmin lügatinden beslenenlerin harcıdır. Aynı zamanda bühtandır, komplodur" diye tepki gösterdi.

MHP lideri Bahçeli devamında Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nu hedef alarak, "Serok Ahmet’in gündemde olduğu her dönemde Türkiye’de bir sorun olmuştur. Bu şahıs bereketsizliğinin faturasını önce şahsına kesmelidir. MHP’yle didişmek onun haddi ve havsalasının alacağı bir konu değildir. Hangi şaibeli odaklara el açtığı artık ortadadır" ifadelerini kullandı.

Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'a: Kiralık köşe yazarları!

Öte yandan MHP lideri, "ABD’deki Başkan değişimiyle eşzamanlı olarak, Serok ve partisinin, aynı şekilde tetikçi köşe yazarlarının hızlandırdığı iftira kampanyaları tesadüfi değil, alçak bir planın mahsulüdür" ifadeleriyle hedef aldığı Karar yazarları Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'a, "kiralık köşe yazarları" dedi.

Devlet Bahçeli, 'Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'u hedef gösterdi: 'MHP'yi hafife almasınlar' - Resim : 2

Etiketler
Elif Çakır Devlet Bahçeli