Survivor 2021'de tansiyon yükseldi, Acun son noktayı koydu!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışmasının yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Yayınlanan fragmanda Steven ve Çağrı arasında tansiyon yükseldi. Acun Ilıcalı'nın Gönüllüler takımına yaptığı uyarı ise dikkat çekti.

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler programının yeni bölümü gergin anlara sahne olacak.

STEVEN VE ÇAĞRI TANSİYONU YÜKSELTTİ

Dokunulmazlık yarışında karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık yarışı için karşı karşıya gelecek. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Steven ve Çağrı arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

SEVİNÇ GÖSTERİSİ KAVGAYA NEDEN OLDU

Yoğun mücadelenin yaşandığı Survivor'da yayınlanan yeni fragmanda Steven'ın sevinç gösterisi Çağrı'yı çileden çıkardı. 'Dilin içeride duracak' diye Steven'a sert tepki gösteren Çağrı'yı takım arkadaşları zor sakinleştirdi.

Steven ise 'sana mı yaptım ben' diyerek kendini savundu. Öte yandan Acun Ilıcalı da Gönüllüler'in yanına gitti ve bir uyarıda bulundu.

ACUN ILICALI UYARIDA BULUNDU

Mavi takımın yanında gelen Ilıcalı, "Ben şimdi bir şey söyleyeceğim Gönüllüler, sizin amacınız oyunu çıkmaza sokmaksa şöyle bir şey yapalım. Altınız birden bileğimiz ağrıyor deyin." diye konuştu.

Etiketler
Survivor Ağrı Acun Ilıcalı