Gazeteci Ardan Zentürk'ün yeni adresi belli oldu

Uzun yıllar Star gazetesinde köşe yazarlığı ve Kanal 24'de program yapan Ardan Zentürk geçtiğimiz ekim ayında TürkMedya'dan ayrılmıştı.

Gazeteci Ardan Zentürk'ün yeni adresi belli oldu

Gazeteci Ardan Zentürk'ün yeni adresi belli oldu. Uzun yıllar Star gazetesinde köşe yazarlığı ve Kanal 24'de program yapan Ardan Zentürk geçtiğimiz ekim ayında TürkMedya'dan ayrılmıştı.

Ardan Zentürk'ün yeni adresinin duyurusu sosyal medyadan yapıldı. Ardan Zentürk, 45 yıldır ulusal güvenlik savunma ve strateji başlığında yayın yapan M5 Dergi'nin Genel Yayın Danışmanı oldu.

Zentürk'ün yeni görevini M5 Dergi'nin sahibi ve yönetim kurulu başkanı Abdülkadir Özkan sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: "Duayen gazeteci, usta kalem Ardan Zentürk genel yayın danışmanı olarak M5 dergi ailesine katıldı. Kendisine aramıza hoş geldiniz, diyorum."

Duayen gazeteci, usta kalem @ardanzenturk genel yayın danışmanı olarak @M5Dergi ailesine katıldı. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyorum. Strateji ve savunma sektörünün lider dergisi @M5Dergi farkını hissettirmeye devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin.

KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ulusal güvenlik savunma ve strateji alanında yayın yapan M5 Dergi'nin kadrosunda tanınmış isimler yer alıyor. Bir dönem Başbakan Başdanışmanı olarak görev yapan Abdülkadir Özkan'ın imtiyaz sahibi olduğu derginin Genel Yayın Yönetmeni koltuğunda Ceyhun Bozkurt oturuyor.

Derginin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü bir dönem atv Avrupa'nın tepe ismi olarak görev yapan Murat Dertli Erker sürdürüyor. Derginin Başdanışman kadrosunda ise Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar yer alıyor.