Olay TV'ye yeni isim

Kanal D'nin başarılı muhabiri Seçil Özer, Olay TV kadrosuna katıldı.

Olay TV'ye yeni isim

Kanal D'nin başarılı muhabiri Seçil Özer, Olay TV kadrosuna katıldı.

Kanal D Haber’le yollarının ilk kez 17 yaşında kesiştiğini paylaşan merhum Mehmet Ali Birand’ın öğrencisi Seçil Özer’in yeni kanalı Olay TV oldu.

Geçtiğimiz ay Kanal D'ye veda eden isim şu mesajı paylaşmıştı:

“17 yaşında ilk gördüğüm haber merkezi, Kanal D... Dönüp dolaşıp 11 yıl sonra dönmüştüm aynı adrese... Üstelik Mehmet Ali Birand'a bağlanacak; o soracak, ben anlatacaktım... Ne büyük heyecan... Sadece o nedenle bile en doğru kararlarımdan biri... Merhaba diyeli 10 yıl oldu... Dönüp baktığımda ne çok iyiki ne çok gurur var bu ekranda... Şimdi 10 yıl sonra doğru olduğuna inandığım bir başka kararın, gurur duyacak yeni anların ve VEDAnın zamanı….”

SEÇİL ÖZER KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Seçil Özer 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Kanaltürk ekranlarında ilk iş deneyimini yaşayan başarılı muhabir, Kanaltürk tecrübesinin ardından Skytürk ve Kanal 24’te haber muhabirliği yapmış 2010 yılında ise Kanal D ekranlarında görevine devam etmiştir.

Başarılı muhabir özellikle Mehmet Ali Birand yönetiminde hazırlanan Kanal D Ana Haber'de ön plana çıkmış ve tanınmıştır. Özellikle bu dönemde hazırladığı Ankara merkezli siyasi haberler izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Kanal D Ana Haber sunucularında değişiklik yaşanmasına karşın Seçil Özer istikrarlı bir şekilde görevini sürdürmeye devam etti.

Kanal D’de Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yapan Seçil Özer, Parlemento muhabirliği de yapmış ve Anayasa çalışmalarını takip etmiştir. Kanal D’de daha önce Söz Meclisten Dışarı isimli programı ve Ahmet Hakan ile Kanal D Ana Haber'de Seçil Özer ile Perde Arkası bölümünü sunmuştur.

Etiketler
Kadro Kanal D Olay TV