CNN Türk'ten ayrılan ünlü ekran yüzü Olay TV ile anlaştı

CNN Türk ile yollarını ayıran ünlü ekran yüzü Buket Güler, Olay TV ailesine katıldı.

CNN Türk'ten ayrılan ünlü ekran yüzü Olay TV ile anlaştı

Birbiri ardına yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Olay TV, bu kez geçen hafta CNN Türk ile yollarını ayıran ünlü ekran yüzünü kadroya kattı.

Merkezini Bursa'dan İstanbul'a taşıyan ve yayına geçme hazırlığını sürdüren Olay TV, ses getiren transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Medyatava'nın haberine göre, geçtiğimiz hafta 2 yıldır görev yaptığı CNN Türk ile yollarını ayıran ünlü ekran yüzü Buket Güler, Olay TV ailesine katıldı.

Mesleğe Hürriyet Gazetesi'nde adım atan Güler, daha sonra Tempo Dergisi'nde çalışmış, TRT Türk, Habertürk deneyimlerinin ardından ise CNN Türk'e transfer olmuştu.

Ünlü ekran yüzü 13 Kasım 2020 tarihinde ise CNN Türk'ten ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sırada benden bir haber var. Bugün itibariyle CNN Türk’ten kendi isteğimle ayrıldım. Haber merkezindeki çalışma arkadaşlarıma ve CNN Türk’ün tüm emekçilerine her şey için çok teşekkür ederim. Sevgiler" sözleriyle duyurmuştu.

KADRODA GÜÇLÜ İSİMLER VAR

İş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu, Genel Yayın Yönetmenliği'ni Süleyman Sarılar'ın yaptığı Olay TV daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Evren Aydın, Bülent Akdeniz, Gökhan Kayış, Mesut Çiftçi, Ayhan Kudat, Tarık Ünlü, Abdullah Demir, Kenan Şener, Alican Uludağ, Nur Köşker ve Cem Tekel gibi güçlü isimleri bünyesine dahil etmişti.

BUKET GÜLER KİMDİR?

1983 yılında Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü, yüksek lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

Mesleğe, üniversitenin ilk yılında Hürriyet Gazetesi Dergi Grubu’nun Ankara haber merkezinde muhabir olarak başladı.

Hürriyet Gazetesi'nin ekleri ile TEMPO Dergisi'nde özel haber ve röportajlar yaptıktan sonra TRT Türk kanalının kuruluşu ile birlikte televizyon haberciliğine adım attı. TRT Türk'te Dünyamız Detay ve TRT Dünya Gündemi programlarını sunduktan sonra Habertürk'e transfer oldu. 2018 yılında ise CNN TÜRK ailesine katıldı.

İngilizce bilen Buket Güler, sunduğu haberlerde teğet geçtiği insanların hikayelerini kaleme alıyor. Bir gün televizyon ekranından izlenen, haberlere konu olan o kişilerin hikayelerinin, hayallerinin duyulması için yazılarını kitaplaştırmayı hayal ediyor.

Etiketler
CNN Türk Olay TV