Anka Haber Ajansı'nın İstanbul temsilcisi belli oldu

Anka Haber Ajansı kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Her geçen gün abone sayısını arttıran anka Haber Ajansı İstanbul temsilciliğine önemli bir transfer yaptı.

Anka Haber Ajansı'nın İstanbul temsilcisi belli oldu

Daha önce AK Ajans, UBA ve Anadolu Ajansı’nda da muhabir ve yöneticilik yapan Dürdane Kırçuval Anka’nın yeni İstanbul temsilcisi oldu.

Dürdane Kırçuval transferiyle İstanbul’a güç katan anka’nın kadrosunu güçlendirmeye devam edeceği gelen haberler arasında.

Cumhuriyet, Dünya ve Hürriyet gazetelerinde de çalışan Dürdane Kırçuval, sendikalı olduğu gerekçesiyle Hürriyet Gazetesi’nden 45 arkadaşıyla birlikte işten çıkarılmıştı.

Anka Haber Ajansı'nın İstanbul temsilcisi belli oldu - Resim : 1Anka Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Dirican-Dürdane Kırçuval

DÜRDANE KIRÇUVAL KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Dürdane Kırçuval, Akdeniz Haber Ajansı (AK Ajans), Ekonomik Panoroma Dergisi, Ulusal Basın Ajansı (UBA), Cumhuriyet Gazetesi, Anadolu Ajansı, Dünya Gazetesi ve son olarak da Hürriyet Gazetesi’nde çalıştı.

Çalışma hayatı, ekonomi, yargı ve siyasi parti muhabirliklerinin ardından uzun süre Başbakanlık ve Parlamento muhabirliği yaptı. Dünya ve Hürriyet Gazeteleri’nde Yazıişlerinde görev aldı.

Eski başbakanlardan Tansu Çiller ile ilgili ''Annesinin çıkınından çıkan servet'' haberiyle Yolsuzlukla Mücadele Derneği'nden ''ONUR'' belgesi,

''TBMM'deki Ceylan Derisi Yolsuzluğu'' haberiyle de ''Bülent Dikmener Haber Ödülü''nü aldı.

Dürdane Kırçuval sürekli basın kartı sahibi.

Etiketler
Kadro