İBB'nin televizyonuna ikinci kez saldırı!

Geçen hafta Taksim Meydanı’ndaki İBB’ye ait televizyona ikinci kez saldırı düzenlendi ve 2 bin TL değerinde olan televizyon kırıldı.

İBB'nin televizyonuna ikinci kez saldırı!

İstanbul’un merkezi konumundaki Taksim meydanında dikkat çeken bir olay gerçekleşti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “İstanbul Meydanlarına Kavuşuyor” başlığı ile bir kampanya başlatmıştı. Bu kapsamında İstanbul’un meydanları yarışma ile tasarlanıyor ve en çok beğenilen tasarımlar İstanbulluların onayına sunuluyor. Halkın en fazla oy verdiği tasarım hangisi ise meydan da ona göre yeniden düzenleniyor.

Bu kampanyanın tanıtımı içinde Taksim Meydanı dahil, İstanbul’un birçok meydanına İBB’ye ait LED ekranlar konuldu ve İstanbullara bilgiler verildi.

Odatv'de yer alan habere göre; geçen hafta Taksim Meydanı’ndaki İBB’ye ait televizyona ikinci kez saldırı düzenlendi ve 2 bin TL değerinde olan televizyon kırıldı.

İBB'nin televizyonuna ikinci kez saldırı! - Resim : 1

İBB’ye bağlı zabıtalar da olayla ilgili tutanak tuttu ve emniyete ifade verdi. İBB Zabıtası’nda görevli Ramazan Kabakcı ifadesinde, “22.10.2020 günü saat 06.10 sıralarında görev yaptığım esnada kimlik bilgilerini olay nedeniyle öğrendiğim Ahmet Hocaoğlu isimli şahsın görev yaptığımız yere gelerek Belediyeye ait 82 ekran gri renkli LG Marka yaklaşık değeri 2000 TL olan televizyonu yumruk atarak kırdığını gördüm.

Televizyonun ekranı komple kırıldı. Neden yaptığını sorduğumda sisteme karşı geldiğini ve Taksim Meydanda müzik duymak istemediği için yaptığını söyledi. Polislere haber verdim” şeklinde konuştu.

İBB'nin televizyonuna ikinci kez saldırı! - Resim : 2

İBB'nin televizyonuna ikinci kez saldırı! - Resim : 3

Etiketler
Saldırı Taksim