Bu defa Akit'e Fatih Tezcan bile tepki gösterdi

Yeni Akit gazetesi yazarı Rasim Bolbol,"Millete “g.t kılı” diyen Bekir’e pamuğu tıkadılar" başlıklı yazısında yaşamını yitiren Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun'u hedef almıştı. Büyük tepki toplayan Akit'e Fatih Tezcan'dan bile tepki geldi.

Bu defa Akit'e Fatih Tezcan bile tepki gösterdi

Akit, geçtiğimiz pazar günü yaşamını yitiren usta gazeteci Bekir Coşkun'un ardından büyük tepki çeken bir başlık attı.

Yeni Akit yazarı Rasim Bolbol'un, Coşkun’la ilgili skandal yazısında “Millete ‘g.t kılı’ diyen Bekir’e pamuğu tıkadılar” başlığı kullanıldı.

Bolbol yazısında “Bekir Coşkun hayatı boyunca hep ezan ve sela düşmanlığı yaptı. Ama kaderin cilvesine bakın ki, son yolculuğuna ezan ve sela ile uğurlandı. Bekir Coşkun’a hakkımızı helal etmiyoruz biz” ifadelerini kullandı.

Yazının paylaşımında ise “‘İmamları görünce kaçasım geliyor’ dedi ama nihayetinde imamın eline düştü… Millete ‘g.t kılı’ diyen Bekir’e pamuğu tıkadılar” ifadeleri kullanıldı.

Akit'in ahlaki ve insani tüm değerlerden uzak başlığı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve büyük tepki çekti. Her fırsatta Atatürkçülere hakaret eden iktidara yakın isim Fatih Tezcan bile Akit’in başlığına tepki gösterenler arasında yer aldı.

Tezcan yaptığı paylaşımda, “Bu dille insanları kazanamayız, bilakis kaybederiz. Nefret ettiririz, ümit veremeyiz. Bekir Coşkun neydi bilemeyiz. Ama biz tertemiz kalmalı, örnek olmalı, geniş yürekliliğimizi göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bu defa Akit'e Fatih Tezcan bile tepki gösterdi - Resim : 2

Etiketler
Yeni Akit Akit gazetesi Bekir Coşkun