Andre Coşkun eşi Bekir Coşkun'la nasıl tanıştığını Halk TV'de anlattı

Halk TV canlı yayınına bağlanan Andre Coşkun eşi Bekir Coşkun'a ilişkin duygularını paylaşarak, nasıl tanıştıklarını anlattı.

GERÇEK GÜNDEM - Halk TV'de koronavirüse yakalanan gazeteci Gürkan Hacır'ın yerine Özlem Gürses'in sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında Andre Coşkun sürprizi yaşandı.

Şimdi Zaman Siyaset programının ilk bölümünde kanser tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden Sözcü Gazetesi yazarı Usta Gazeteci Bekir Coşkun'a saygı programı yapıldı.

Programın konukları İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş ve Aytunç Erkin'in ardından Uğur Dündar ve Emin Çölaşan da canlı yayına bağlanarak Bekir Coşkun'a ilişkin anıları paylaştı.

Andre Coşkun eşi Bekir Coşkun'la nasıl tanıştığını Halk TV'de anlattı - Resim : 1Bekir Coşkun eşi Andre Coşkun'la beraber

www.gercekgundem.com'un aktardığına göre, daha sonra ise Andre Coşkun, Bekir Coşkun'un cenazesini Şanlıurfa'ya götürdükleri sırada Halk TV canlı yayınına bağlarak hislerini paylaşarak, nasıl tanıştıklarını şöyle anlattı:

"Ben hayatımda tarifi olmayan bir acı yaşıyorum. Bekir Coşkun'un eşi olduğum için son derece mutluyum. Bütün hayatım boyunca bu mutluluğu yaşadım. Bana nasip oldu.

"BÜTÜN TÜRKİYE DUYSUN, AŞKIMI HAYKIRIYORUM"

Çok örnek bir insandı, sevgi doluydu. Doğayı, insanları, hayvanları... O kadar büyük bir yüreği vardı ki... Onu çok seviyorum. Bütün halkın önünde haykırıyorum; Benim kadar hayatta onu hiç kimse sevmedi. Kocamı ben çok sevdim. Bütün Türkiye bunu duysun, aşkımı haykırıyorum.

NASIL TANIŞTILAR?

"Bir gazeteci arkadaşım Sema Öztoprak ile birlikte bir yere gidiyorduk. Bekir, Ankara Otel'in oradaydı. Bizi görünce yanımıza geldi. Herhalde yıldırım aşkı oldu. Çünkü o beni sevdi, ben onu sevdim. Hiç ayrılmadık."

ÖZLEM GÜRSES'TEN CANLI YAYIN DAVETİ

Özlem Gürses de Andre Coşkun’u cenaze işlemleri bittikten sonra “Gözyaşlarınızı, güzel hatıralarınızı da paylaşalım. Bekir Coşkun’u uzun uzun anlatın, hepimiz dinleyelim” diyerek canlı yayın konuğu olarak davet etti.

ANDRE COŞKUN'UN EŞİ BEKİR COŞKUN'U ANLATTIĞI ANLAR;

Etiketler
Bekir Coşkun Halk TV