Halk TV'de İmamoğlu ve CHP'li belediye başkanlarına Bekir Coşkun çağrısı

Halk TV'de Şimdiki Zaman Siyaset programında hayatını kaybeden Gazeteci Bekir Coşkun'un adının ölümsüzleştirilmesi için CHP'li belediyelere çağrıda bulunuldu. Çankaya ve Karşıyaka belediyelerinden çağrıya jet yanıt geldi.

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci Barış Yarkadaş, Halk TV'de koronavirüse yakalanan gazeteci Gürkan Hacır'ın yerine Özlem Gürses'in sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında Bekir Coşkun ile ilgili önemli bir çağrıda bulundu.

Yarkadaş, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere CHP'li belediye başkanlarına kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun'un isminin bir parka verilerek ölümsüzleştirilmesini istedi.

EMİN ÇÖLAŞAN'DAN ÖNERİYE DESTEK

Halk TV'de Bekir Coşkun saygı amacıyla yapılan yayında Yarkadaş'ın konuşmasının ardından yayına bağlanan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan da Bekir Coşkun'un isminin bir parkta ölümsüzleştirilmesi önerisine destek verdi.

HALK TV'DE YAPILAN ÇAĞRI JET YANIT

Halk TV'de Bekir Coşkun ile ilgili yapılan çağrıya CHP'li Çankaya Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi'nden jet yanıt geldi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ PARKA ADINI VERECEK

Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Alper Taşdelen, Yarkadaş'a gönderdiği mesajda Bekir Coşkun'un adını Çankaya'da bir parka vereceklerini belirtti.

KARŞIYAKA BELEDİYESİ DE HEYKELİNİ DİKECEK

Öte yandan Gazeteci İsmail Saymaz'a da Karşıyaka Belediyesi Basın Danışmanı İlker Çoban bir mesaj göndererek, Bekir Coşkun adıyla Karşıyaka bir park olduğunu heykelinin de parka yaptırılacağını açıkladı.

HALK TV'DE CHP'Lİ BELEDİYELERE BEKİR COŞKUN İLE İLGİLİ YAPILAN ÇAĞRI VE ÇANKAYA VE KARŞIYAKA BELEDİYELERİNDEN GELEN YANITIN GÖRÜNTÜSÜ:

Etiketler
Bekir Coşkun Halk TV Ağrı Karşıyaka