A Haber'den çirkin provokasyon! Bu kez Özgür Özel'e saldırdılar

Skandal haberlerine her gün bir yenisini ekleyen A Haber, bu defa CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e saldırdı.

A Haber'den çirkin provokasyon! Bu kez Özgür Özel'e saldırdılar

Dün yaşanan HDP'lilerin gözaltına alınması olayına çok sayıda tepki gelmiş, tepkiler gün boyu sürmüştü. HDP'lilerin gözaltına alınmasına tepki gösteren isimlerden biri de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel oldu.

Özgür Özel, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturmasına ilişkin şunları kaydetti:

"Bunu yapınca o eski görüntüler televizyonlarda dönebilir ve ekonomideki bu çöküş konuşulmayabilir ve yeniden Türkiye başka bir gündemin, AKP ve MHP için kendileri için elverişli bir gündemin içerisine çekilebilir diye düşünüyorlar. Sırrı Süreyya Önder tutuklandığında bu iddialar kendisine soruldu. Bu iddialara kendisi savunma yaptı, bundan dolayı ceza almadı ve zaten dışarıya da çıktı. Eğer bundan dolayı ceza almadıysa zaten bitmiş. Yattığı ceza bununla ilgiliyse neden bir daha götürüyorsunuz"

A HABER ÖZGÜR ÖZEL'İ HEDEF GÖSTERDİ

A Haber, bu açıklamalarından sonra Özgül Özel'i hedef gösteren bir haber yayımladı. Haberin fotoğrafında CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i elinde AK-47 ile PKK'lı terörist gibi gösteren alçakça bir fotomontaj kullanıldı.

A Haber'in skandal haberlerine bir yenisi daha eklenirken, sosyal medya kullanıcıları duruma isyan etti.

A Haber ve Akit gibi yayın organlarının ahlaksızlığından bıkan okuyucular, herhangi bir cezai yaptırım uygulanmamasına tepki gösterdi.

İşte o provokasyon:

Etiketler
Özgür Özel Provokasyon