Buket Aydın açıklaması tweetini silen Fatih Altaylı'dan yeni Buket Aydın açıklaması

Buket Aydın'ın Habertürk ile anlaştığı iddialarını yalanlayan Fatih Altaylı paylaşımını silmesinin ardından bir açıklama daha yaptı.

Buket Aydın açıklaması tweetini silen Fatih Altaylı'dan yeni Buket Aydın açıklaması

Habertürk Gazetesi köşe yazarı ve Habertürk TV sunucusu Fatih Altaylı, Kanal D'den ayrılan Buket Aydın'ın Habertürk'te yer alacağı iddiaları hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmıştı.

Fatih Altaylı, "Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın ın Eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başkanbir kanal olmayacağını söyleyebilirim." ifadeleriyle Kanal D'den ayrılan sunucunun Habertürk ile anlaştığı iddialarını net bir dille yalanlamıştı.

Fatih Altaylı, Buket Aydın hakkında yaptığı açıklamayı sosyal medyadan sildi. Altaylı'nın paylaşımını silmesinin ardından gelen sorular üzerine yeni bir açıklama yaptığı görüldü.

Fatih Altaylı, "Yazılarım dışındaki tweetleri yeterince okunduktan sonra sildiğimi takipçilerim bilir." ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Altaylı, "Madem çok merakmediyorsumuz bir kez daha yazayım. Buket Aydın ın Habertürk te görev alacağı haberi palavradır. Okurlar bana sorduğu İçin yazmıştım. Önemsediğim için değil." ifadeleriyle Buket Aydın hakkındaki iddiaları yalanladı.

Buket Aydın açıklaması tweetini silen Fatih Altaylı'dan yeni Buket Aydın açıklaması - Resim : 2

Buket Aydın açıklaması tweetini silen Fatih Altaylı'dan yeni Buket Aydın açıklaması - Resim : 3

Etiketler
Aydın Buket Aydın Fatih Altaylı Habertürk