Fatih Altaylı haklı çıktı: HALK TV yine 1. oldu

HALK TV'de yayınlanan Şimdiki Zaman - Siyaset adlı program, dün gece aldığı reytingle tüm tartışma programlarını geride bıraktı.

Fatih Altaylı haklı çıktı: HALK TV yine 1. oldu

GERÇEK GÜNDEM- HALK TV, 19 Mayıs'ta en çok izlenen haber kamalı oldu. HALK TV'de yayınlanan Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman - Siyaset adlı program ise reyting tablosuna damga vurdu.

FATİH ALTAYLI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

HABERTÜRK Yazarı Fatih Altaylı, birkaç gün önce AKP'yi uyarmış ve "Kutuplaştırma politikanız ve tek sesli medya yaratma anlayışınız ters tepiyor. HALK TV bangır bangır geliyor ve zirveye yerleşiyor" demişti.

Altaylı'nın bu tespiti salı günü bir kez daha doğrulandı. HALK TV, haber kanalları reyting ölçümünde salı gününü birinci tamamladı.

EN ÇOK İZLENEN PROGRAM

www.yerelingundemi.com 'un edindiği bilgiye göre, HALK TV'de yayınlanan Şimdiki Zaman - Siyaset adlı program ise tüm haber kanallarını geride bırakarak geceyi 1. tamamladı.

Gürkan Hacır'ın sunduğu, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu ve Barış Yarkadaş'ın daimi konuk olduğu, Erol Mütercimler, Aytunç Erkin, Dr. Melih Us ve Dr. Serdar Savaş'ın da katkı sunduğu program salı günü en çok izlenen program ünvanını aldı.

BAYRAKLI KUTLAMA

Dün geceki program, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı renkli görüntülerle başladı.

Etiketler
Halk TV Fatih Altaylı