Sevda Noyan'ın bir tehdidi daha ortaya çıktı! Barış Atay'ı da tehdit etmiş

Ülke TV'de Esra Elönü'nın programında ölüm tehditleri savuran yazar Sevda Noyan'ın Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

GERÇEK GÜNDEM - Ülke TV'de Esra Elönü'nün Arafta Sorular programında canlı yayında "'Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Benim listem hazır'" diyerek ölüm tehditleri savuran yazar Sevda Noyan'ın yeni tehditleri ortaya çıktı.

Ülke TV'de skandal ölüm tehditleri sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KONUŞMAM ŞU ŞEKİLDE FETÖ TEKRAR DARBEYE KALKIŞIRSA BU KEZ HAK ETTİKLERİ CEVABI VERECEĞİZ VE HEPİMİZ BUNA HAZIRLIKLIYIZ KURTULAMAZLAR LİDERİMİZİN YANINDAYIZ DEDİM" ifadesini kullanarak 'darbecileri' tehdit ettiğini iddia eden Sevda Noyan'ın Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

Sevda Noyan 20 Kasım 2019 tarihinde Barış Atay'ın Gezi Parkı Direnişi ile ilgili Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasını alıntılayarak "Gezi de sessiz kalanları mumla ararsınız" yazdığı ortaya çıktı.

Sevda Noyan'ın Gezi Parkı Direnişi üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay'ı tehdit ettiği mesajı şöyle:

"SİZLERDE GEZİ DE SESSİZ KALANLARI MUMLA ARARSINIZ BUNU İYİ BİLİN ..ZATEN 15 TEMMUZUN ÖFKESİ HSLA BURNUMUZDA YAZIK OLUR HEPİNİZE !!!"

Sevda Noyan'ın bir tehdidi daha ortaya çıktı! Barış Atay'ı da tehdit etmiş - Resim : 4

BARIŞ ATAY'IN SEVDA NOYAN'I RAHATSIZ EDEN KONUŞMASI İSE ŞÖYLEYDİ:

Etiketler
Sevda Noyan Hatay Barış Atay İşçi