İşte çekimleri durduran ve devam eden diziler

ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Gel Dese Aşk dizilerinin çekimleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen devam ediyor.

İşte çekimleri durduran ve devam eden diziler

ATV'de yayınlanan ve Onur Tan, Zübeyir Şaşmaz ve Baran Özçaylan'ın yönettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde çalışanlar, 40'ar kişilik üç ekibe ayrıldı.

Bu kapsamda, başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi oyuncuların paylaştığı dizinin çekim mekanları dezenfekte ediliyor.

Mekanların yanı sıra sete gelen karavan, jeneratör ve yemek kamyonları başta olmak üzere kullanılan her yer günde en az 3 kez temizleniyor.

İşte çekimleri durduran ve devam eden diziler - Resim : 1

Yine ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinde de çekimler devam ediyor. Başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, sette ‘Oy Korona’ adlı şarkısını seslendirdiği videoyu geçen günlerde kişisel Instagram hesabından paylaşmıştı.

'Benim işim insanları eğlendirmek'

Bugün Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a konuşan Petekkaya, bazı oyuncuların kendisine gösterdiği tepkiye anlam veremediğini belirtti. Petekkaya şunları söyledi:

“Biz sette her türlü önlemimizi aldık. Steril bir ortamda çalışıyoruz. Senaryo sayfa sayımız yarıya indi. Set çalışanlarının aileleri korkmasın. Hakaret etme zamanı değil. Birbirimizi sevmeye başlamalıyız. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. İşimi gücümü yapıyorum ve işim insanları eğlendirmek. Yapabildiğim yere kadar da yapacağım.”

Çekimlerini durduran diziler

Limon Yapım, Savaşçı ve Bir Annenin Günahı dizilerinin yapımcısı olarak setlere ara verdi. Bir Annenin Günahı dizisinin ise yayımlanma tarihi ileriye atıldı. Hekimoğlu ve Mucize Doktor’un da setlerine ara verildi.

Ay Yapım en hızlı karar alanlardan, Çukur ve Babil'in de çekimleri durdu. Zalim İstanbul’un yapımcısı Avşar Film de çekimleri durdurdu. Yasak Elma’nın seti de 1 hafta durduruldu. MED Yapım sürece bakarak karar verecek. Şimdilik yayımlayacak bölümleri var. Aynı yapım şirketinin dizileri Baraj ve Öğretmen ile ilgili bir bilgi yok.

Etiketler
Salgın